Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה שיגועי שכל להרבה אנשים :) החלטתי שאני מחליף הכל

רדיו דיסק - פיונר 7150

קומפוננט - לאנזר וקטור 100 RMS

מגבר - רוקפורד R300.4

מונו + סאב - (הסאב הכפול) MTX TNE212D2

לגבי הרדיו דיסק אין לי רעיון בנתיים מה יכול להיות יותר יעיל בשבילי אבל זה הכיוון שאני הולך אליו

רדיו דיסק - XXX

קומפוננט - הרץ היי אנרג'י 165XL

מגברים - סלסטרה FA2150X , 1.6K

סאב - IDMAX 12 V3 D4 , או אולטימו , או גראונד זירו

מה אתם אומרים?

איזה רדיו דיסק יתאים למערכת ? ואיזה סאב? (אני מעוניין בSPL) הסאב יעבוד בתיבה פתוחה

תודה מראש..!

Upgrades coming soon 8)

פורסם

חכה לפני שאתה קופץ למקומות רחוקים, אל תיהיה פזיז.

קודם כל, אם אתה באמת רוצה לצאת לכזה שדרוג משמעותי של כל המערכת. תדאג למכור את הרכיבים שברשותך עכשיו, אין לך למה להתיקע איתם, כאשר הכסף של הרכיבים הישנים יהיה אצלך ביד, ככה תוכל לרכוש את שאר הרכיבים יותר מהר.

לאחר מכן, כמו שאתה בטח מבין מקריאה בפורום, המגברים שאתה מדבר עליהם (שבטווח המחירים האלה ישנם עוד הרבה מומלצים אך עדיין אני נוגע באותה נקודה) יצרכו ממך הרבה יותר. דבר ראשון החיווט שלך צריך להיות ברמה יותר גבוהה, שלא לדבר על ההתקנה, שצריכה להיות ברמה גובהה בכדי שהמערכת תתנהג ביעילות. זו הוצאה שאתה צריך לקחת בחשבון מראש. אם תוכל לעשות שידרוגים במערכת החשמל, מה טוב. (לפחות שלושת הגדולים, אלטרנטור חזק יותר גם יהיה מבורך, ואם גם יש אפשרות למצבר פריקה, רק להגיד תודה).

פה ללא איטום, זה יהיה בזבוז גדול. מערכת בסדר גודל כזה מצריכה איטום לפחות בסיסי וטוב.

תראה כמה דברים חשובים יש לעשות בכדי להגיע לתוצאה טובה. הרכיבים עצמם זה לא הכל.

עכשיו אתה צריך להתחיל לקבל הצעות, וללכת ולשמוע מה באמת לטעמך, ככה תקבל דיעה ותחליט לאיזה כיווון אתה מתחיל ללכת.

בהצלחה.

פורסם

שילוב טוב של מגברים וקומפוננט. איכותי וחזק מאוד.

לגבי הסאב- האולטימו מאוד איכותי, המילה הכי טובה לתאר אותו היא "שקוף" הוא מנגן כ"כ טוב ונקי שאתה יכול להישבע שאין סאב ברכב למרות שהבאס ממש חזק.

ה IDMAX מאוד מהיר ומדויק, יותר חזק מהאולטימו (כי הוא יותר נציל) אבל אני אישית לא חושב שהוא עומד איתו מבחינת יכולות כמו אי לוקאליזציה והשתלבות עם הסט הקדמי.

הגראונד זירו כדוגמת ה GZRW30SPL הוא סאב בסגנון שונה, הוא פחות מדויק משני הסאבים הקודמים, אך יותר חזק מהם, שוב, כי הוא יותר נציל משמעותית (לאחר בדיקה ראיתי שהוא גם נציל משמעותית מה IDMAX).

אאל"ט יש כזה למישהו מב"ש, אולי כדאי שתשמע אותו ותתרשם ממנו. אני לא חושב שהוא מוגבר על מגבר חזק ואיכותי כמו ה FA1.6K, אבל תוכל לקבל רושם כללי.

ובשורה התחתונה- ל SPL, הגראונד זירו הוא העדיף מבין השלושה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בזוזית לקחתי הכל בחשבון :)

ההתקנה תתבצע אצל גוניור המלך

המערכת חשמל חדשה ככה שנשדרג רק את שלושת הגדולים

ולגבי האיטום זה עדיין לא ירד מהשולחן

המערכת אמורה להמכר בקרוב

התקציב לרדיו דיסק 1500-2000

Upgrades coming soon 8)

פורסם

תוסיף לרשימה שלך גם את ה fi bl רק קח בחשבון שהוא 15 אינץ.

שאר הרכיבים מעולים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הבנתי שבשביל הFI BL צריך לפחות להוסיף עוד מצבר , הוא צורך חשמל בצורה מטורפת

חשבתי עליו כבר , הייתי אמור לקנות אותו בסוף התחטרתי

לגבי הרדיו דיסק , אני מרוצה משלי , הוא מעולה , חסר כמה אופציות לכיוונים אבל הוא מעולה יחסית למחיר שלו

לגבי הגראונד זירו , אפשר את הדגם המדיוק שלו ? ובאיזה תיבה הוא אמור לעבוד?

Upgrades coming soon 8)

פורסם

למשל ראיתי בקלאריון סלופים , ועוד אני פשוט לא זוכר כרגע מה היה שם

לא משהו מיוחד , פשוט היו עוד אפשריות , אבל הקלאריון ובאלפיין השימוש הוא ממש שונה

בפיונר הוא יותר פשוט , יותר נוח תוך כדי נסיעה , והתצוגה היא שונה בהרבה

בקלאריון הכל מסובך

אתה חושב למערכת שאני מתכוון לקנות הפיונר יספיק? מקסימום נשדוד בנק נביא MS8;-)

Upgrades coming soon 8)

• תוכן חדש...