Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי איביזה ספורט TSI ידני ,250 ק"מ

עד היום בבוקר הכל היה נהדר !!

אך היום בבוקר לאחר הנעת המנוע שמתי לב שיש רעש ,איך לתאר אותו כמו מכות קטנות בברזל כאלו משהו השתחרר !

גם שמתי לב שסל"ד המנוע עומד רק על 600 לאחר התייצבות המנוע (משהו כמו דקה וחצי אחרי הנעת הרכב)

בנוסף ברגע שאני לוחץ על הגז ב"ניוטרל" המחוג קופץ ישר ל1000 סל"ד ובדרך עושה רעש כאלו האוטו עוד שנייה נחנק !!

זאת הסיאט השנייה שלי מזה שלושה חודשים !! ואני כבר לא מרגיש שאפשר ללכת לצ'מפיון אצלהם הכל זה שיטת המצליח !! אין בעלי מקצוע

מה עליי לעשות ?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה הבעיה, האוטו באחריות, גש למוסך של החברה (רצוי מרכזי, לא מורשה) ואם אתה רואה שמחפפים, תפנה לנציג שרות של החברה ותספר על הבעיה. הגישה של מחלקת השרות השתפרה מאוד לאחרונה במה שנוגע להתיחסות לפניות של לקוחות. אגב איך זה רכב שני בשלושה חודשים?

פורסם

איש, יש אפשרות להקליט את הרעש המדובר?

יתכן ומדובר בצינור דלק עליון המשתחרר מהקליפס, דופק בבית הבולם ומתבטא ברעש מוזר מאיזור תא הכפפות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...