Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי הונדה ג'אז 2008 הדור הקודם, ברכב יש את הקונסולת סטוק, אני מתכנן בעתיד (הרחוק כנראה) לעשות מערכת יחסית רצינית, אך בנתיים אני ישאר עם הסטוק כי היא נחמדה - הדבר היחיד שמפריע לי זה שאין MP3, לכן המצב של הדיסקים בעייתי ואני יכול להכניס רק 20 שירים בערך על דיסק וגם זה בלחץ.

על הקונסולה:

38d74b44.jpg

אם תשימו לב, ברדיו, הכפתור הכי שמאלי למטה, כתוב עליו AUX - אך מבדיקות שעשיתי אין AUX ברכב - האם ניתן לעשות את הדבר? מסובך? לפנות לחנות שמתעסקת במערכות וזהו?

תודה מראש

פורסם

ניתן לרכוש מתאם שמדמה צ'יינג'ר מקורי אך למעשה יש בו כניסת AUX, כניסה לכרטיס SD וחיבור USB לדיסק און קי. המתאם הזה עובד נהדר ואיכות השמע מצויינת. מחירו נע בין 500 ל 900 ש"ח, תלוי של איזו חברה (כולם אותו דבר) ומאיפה אתה רוכש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הCD2AUX נראה מצוין, ולפי האתר גם מתאים לרכב שלי, האם עצם העובדה שהנגן הקיים ברכב לא תומך בMP3 תפריע? או שברגע שאני מתקין את המכשיר, מחבר אליו DISK ON KEY, אני פשוט בוחר שיר כמו במחשב ושומע?

בנוסף, באותו מחיר בערך, אני יכול לרכוש מתאם לקונסולה ורדיו דיסק של פיוניר נחמד ב400 ש"ח עם תמיכה בMP3 וUSB

מה עדיף?

אגב במידה וארכוש את הCD2AUX יש רעינות איפה לשים אותו?

פורסם

המתאם קורא MP3 גם במערכות מובנות שלא קוראות דיסקים של MP3.

את המוזיקה אתה מסדר ב DOK בתוך תיקיות בשם CD01, CD02 וכו' ויכול לשמוע את השירים שבהן. החסרון הוא שלא ניתן להציג את שם הקובץ על צג המערכת, רואים רק מספר.

אצלי המתאם יושב בתא הכפפות. נוח ואסתטי.

400 ש"ח זה מחיר טוב לרדיו + פלסטיקה, השאלה אם יש לך שליטה מההגה ו\או אתה מעוניין להפסיד את המראה המקורי של הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זהו שמתאם

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Radio-Stereo-Car-Install-Mount-Dash-Kit-w-Pocket-/390307293485?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda|Model%3AFit&hash=item5ae020a92d

87 דולר כולל משלוח... לא זול.

הAUX הזה נראה כמו פתרון מאוד נחמד, ולפי סרטון באינטרנט מאוד פשוט להתקין אותו לבד.

בטויוטה שלך התקנת אותו לבד? אם לא, מה היה מחיר העבודה?

אגב זה זה?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Goldwing-GL1800-Digital-Music-CD-Changer-MP3-/220779906908?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item336782075c

זה במבצע לשלושה ימים הבאים - 82 דולר שזה 300 שקל, כמעט חצי מחיר!

האם זה זה? והאם זה מתאים לרכב שלי?

2001 to 2010 Standard and Premium Audio Models

2006 to 2010 Navigation and Airbag Models (Excluding XM)

2009 to 2010 Factory XM Equipped Models

• תוכן חדש...