Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום רב,

ברשותי מיצובישי סופר לנסר 96 אוטומט אשר בבעלותי מזה 3 חודשים gli saloon

לפני כשבוע היה כבה האוטו בעת נסיעה, שלאחריו ביקר במוסך מיצובישי מורשה, שם התגלה כי שמן הגיר שחור ובמצב קריטי.

לאחר הוספת שמן גיר הכל הסתדר, והאוטו נסע כרגיל.

לפני כשלושה ימים, בעת עצירות ברמזורים וכיו"ב היה כבה האוטו.

לאחר התייעצות וכיוון טורים על ידי נפתרה הבעיה, אך לאחר יום יומיים החלו רעידות קשות במנוע ואי סדירות בסל"ד

יש לציין כי לדגם הספציפי שברשותי אין שעון טורים.

לאחר ביקור היום במוסך מורשה, מנהל המשמרת שבדק את הרכב אמר כי אין מה לעשות וזה מה שיש, ובמידה וארצה להפסיק את הבעיה עליי לקנות אוטו חדש ולהפסיק לנסוע באוטו ישן, כנראה כהלצה.

לאחר שיטוטים רבים בפורום הבנתי כי ייתכן וכי אחת התושבות סדוקה או שבורה, או כי יש לכוון את מנע הצעדים

מה עליי לעשות? להמשיך לנסוע ולהתעלם מהרעידות בעצתו של המוסכניק? האם עליי לקבל חוות דעת שנייה?

בברכה, עומר.

פורסם

התשובה שקיבלת במוסך - בוודאי איננה מספקת, לא כהלצה ולא כפתרון עתידי.

כתוב מהיכן אתה בארץ ותקבל המלצות למוסכים קצת יותר מקצועיים (בלי לפגוע) ובאיזור מגוריך במידת האפשר.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה מה שהיה אצלי בסופר לנסר 94 בכל אופן:

אותה בעיה רק בלי הסל"ד, הרכב רעד ולפעמים כבה בעת נסיעה במיוחד עם מזגן - הסל"ד הבנתי שזה בעיה במנוע צעדים אז תבדוק.

אמרו לי לבדוק תושבת גיר ומנוע , לא בדקתי , אבל תבדוק.

לאחר החלפת הפלאגים , הרעידות פחתו בזמן עצירה ונסיעה, והרכב לא מתכבה (סתם החלפתי פלאגים כי אמרו לי שככה הרכב מניע יותר טוב וכי הם היו לי , לא ידעתי שזה בכלל קשור לדברים אחרים)

Miata ND2

פורסם

חברים יקרים,

תודה רבה על עזרתכם.

לאחר המון שעות אצל מכונאים וחשמלאי רכב, ואני מתכוון המון, נראה לי שהגעתי למנוחה ולנחלה.

ביחד עם חשמלאי הרכב, ולאחר המון ניסונות כושלים, החלפנו את המפלג, שכנראה היה הגורם לבעיה.

כרגע אני בהרצה, על מנת לראות אם אכן הבעיה לא מתעוררת בשנית, ובמידה וכן אזמין מפלג חדש.

בברכה, עומר.

• תוכן חדש...