Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה באגזוז-סיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סיריון 2008...

היום נסעתי רוורס וירדתי ממדרכה ומסתבר שהמדרכה הייתה גבוהה מדי. שמעתי בום חזק מאוד וכנראה האגזוז קיבל מכה. הנסיעה הייתה איטית.

הסתכלתי וראיתי שהצורה שלו בקצה טיפה התעוותה מהמכה וראיתי משום מה כמה טיפות נוזלות מהאגזוז-רק מסופו כאילו. הלכתי ישר למוסך הוא התסכל לרגע, לא העלה על הליפט אפילו, וטען שהכל מחובר והגומיות-ציריות במקום והכל בסדר. גם את הנזילות לא ראיתי יותר ובדקתי זאת כמה פעמים.

האם אני יכול להיות שקט?

לא חשוב להעלות את הרכב על הליפט ולראות את הכל? הרי היה זעזוע כלשהו. מזעזוע כזה איזשהו חלק בהמשך יכול לספוג את כל הזעוז ולהשבר.

תודה

פורסם
שלום ברשותי סיריון 2008...

היום נסעתי רוורס וירדתי ממדרכה ומסתבר שהמדרכה הייתה גבוהה מדי. שמעתי בום חזק מאוד וכנראה האגזוז קיבל מכה. הנסיעה הייתה איטית.

הסתכלתי וראיתי שהצורה שלו בקצה טיפה התעוותה מהמכה וראיתי משום מה כמה טיפות נוזלות מהאגזוז-רק מסופו כאילו. הלכתי ישר למוסך הוא התסכל לרגע, לא העלה על הליפט אפילו, וטען שהכל מחובר והגומיות-ציריות במקום והכל בסדר. גם את הנזילות לא ראיתי יותר ובדקתי זאת כמה פעמים.

האם אני יכול להיות שקט?

לא חשוב להעלות את הרכב על הליפט ולראות את הכל? הרי היה זעזוע כלשהו. מזעזוע כזה איזשהו חלק בהמשך יכול לספוג את כל הזעוז ולהשבר.

תודה

אם אתה לא שקט חזור למוסך ובקש בכל זאת שירימו על הליפט לבדיקה, אף אחד לא יכול להגיד לך כאן אם הכל בסדר, קפיש?

יום טוב

פורסם

אוקי אבל אני אישית לא מכיר את המערכת וחשבתי שאנשים שמכירים יוכלו גם להגיד לי בהמשך לשאלתי מה יכול להפגע כתוצאה מפגיעה כזאת כפי שתיארתי באגזוז.. האם המכה והזעזוע שנגרם יכול לגרום נגיד לשבירה של הממיר הקטליטי? שבירה של צינורות כלשהן?

ואני מאמין סך הכל למוסכניק שלי ולא רוצה לחזור ולבקש ממנו עוד משהו סתם ככה. אלא אם כן באמת צריך.

תודה

פורסם

כנס למוסך שמתעסק עם אגזוזים,תרים את האוטו על הליפט לבדיקה של אדם שמתעסק עם אגזוזים.הוא יוכל לומר לך בדיוק מה קרה

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...