Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GLF - הדבר האחרון שהוריי חווים הוא חוסר כבוד. פשוט אני יודע שהם היו מעדיפים לו היה לי תחביב אחר. הכבוד הוא הדדי וכל צד מכבד את רצונו של אחר, התחביב אצלי מגיל צעיר ביותר ואף שירת את אבי כשהייתה לו מכונית וותיקה.

אני שואל למה להיגרר לתלונות ודברי נקמה. להיפך הייתי רושם פתק ושם אותו לכל השכנים החשודים עם תיאור המקרה, ייעוד הרכב כתחביב ואמירת תודה על העזרה בשיקום הרכב.

אני חוזר בשלי - כיסוי יכול למנוע הטרדות

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום השכנים שלי ניצחו .על הבוקר ניכנס אלי פקח לעבודה ומסביר לי שמחר על הבוקר העיריה שולחת גרר לקחת את המרצדס

לא עזר לי כלום גם כאשר אמרתי לו שאני אזיז את האוטו כמה מטרים

טלפון לניסים הגרריסט ובערב המרצדס הגיע אלי לעבודה . היא ככל הניראה לא תיסע עד לשנת 2014 .

הוחלט לא להעלות אותה לכביש עכשיו היות ויש לשלם 4 אגרות ועשות ביטוח מה שלא ניראה לי כלכלי עכשיו

אני מאמין שבזה שהיא תעמוד שנתיים הנזק לא יעלה על הסכום שאני צריך להשקיע בשנתים האלה.

בסכום השאחסוך בשנתיים האלה אני אעשה ישור קו מלא כולל צבע

אני רוצה להודות לניסים הגרריסט שעשה עבודה כמו שצריך

• תוכן חדש...