Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול חוות דעת מקצועית לגבי חוויה שקרתה לי היום עם הרכב. מדובר בגולף 2001 1.6 אוטומטית עם 84000 ק"מ.

היום בצהריים התנעתי את הרכב ולפתע נדלקה לי נורית ABS. הרכב פעל עם מזגן ולאחר נסיעה קצרה נדלקה גם נורית כרית אויר.

לאחר שחשתי שיש בעיה הסתובבתי מיד ונסעתי חזרה הביתה.

בהמשך הנסיעה, הרכב השמיע רעשים כאילו יש בעיית חשמל ברכב. חלונות חשמל לא פעלו, מגבים פעלו באיטיות.

איך שהגעתי הביתה הרכב נכבה מעצמו.

אני אשמח לשמוע חוות דעת על סמך הנתונים.

תודה ושבוע טוב

פורסם

לפני שאתה נכנס למוסך בדוק את החיבורים של המצבר והאלטרנטור.

כנראה שהאלטרנטור תקול ואי לכך ובהתאם לזאת המצבר התרוקן.

גש לאחד המוסכים המומלצים בפורום לשם בדיקת טעינה ובדיקת מצבר ואיפוס תקלות קרי ABS וכריות אוויר.

איזה כייף לי :)

פורסם

המצבר גוסס... בן כמה הוא בכלל?

לפי הנתונים שמסרת אתה כנראה מרבה בנסיעות קצרות או לא משתמש ברכב כל יום.

כמו שקודמי אמר, צריך לבדוק מתח הטענה של האלטרנטור וכן לבדוק אם יש זליגה ברכב שמרוקנת את המצבר.

אתה תמיד יכול לנסות להטעין את המצבר אצל חשמלאי אבל אל תצפה לניסים במיוחד אם המצבר אינו צעיר.

• ספונסר פורום
פורסם

זוהי בעיית טעינה ,הנורות נדלקות בגלל שהמתח נמוך .

בדרך כלל זו בעיית אלטרנטור אבל יכול להיות גם דברים אחרים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...