Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל דין כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חשבתי להחליף את הרדיו דיסק שיש לי עכשיו לדאבל דין מדגם Premier DVM7000 (קישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734048 )

השאלה שלי אני משפר או הורס את המערכת שלי?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

מבחינת סאונד : הורס !!!! ובגדול

מבחינת מהירות תגובה : הורס !!! ובגדול

מבחינת פיצ"רים : מרויח מסך, BT, ולוק יותר סקסי

מבחינת אחריות : שניהם מגיעים מאותו יבואן, שבהחלט טוב באחריות

מחינת עבודה לאורך זמן : הורס !!! ובגדול

בגדול אם המטרה היא סאונד אז אל תחליף למכשיר מסוג פרימייר אלא לדאבל של פיוניר JVC וכ"ו

אם המטרה היא סקסיות ואופציית מסך ו BT והתקציב לא גדול והסאונד לא הכי מעניין אז אולי זה כן פיתרון שיש לשקול

אני בסך הכל בהחלט שנגד

ההחלטה שלך אני רק נתתי את דעתי

בהצלחה

דרור

פורסם

תודה רומם ודרור.

חשבתי להחליף לדאבל דין בגלל שיש לי מקום, בגלל היופי ובגלל המסך.

אבל אני ממש לא מוכן לרדת באיכות הסאונד. רשמתי את המוצר הזה כי הוא הכי זול בקטגוריה.

אני חושב שאני אשאר עם מה שיש לי עכשיו, כי מה שברמה טובה עולה גם בהתאם.

נ.ב דרור בCZ500 יש BT

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

או קיי הבנתי

ב 500 יש BT

מה שזה אומר שזה עוד מינוס גדול נגד החלפת המכשיר

אני חושב שאתה עושה החלטה נכונה ומושכלת בהשאירך את הקיים

אשמח לעזור בהמלצות בעתיד על דאבל איכותי וטוב שיישפר את הקיים וישדרג בכל הפרמטרים

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...