Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סיוויק 5D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש מבצע של הונדה לארגון "חבר" על מספר דגמים כולל הסיוויק 5D.

רציתי לדעת אם יש דרך לקבל מחיר מבצע למי שאינו חבר ב"חבר"

או האם אפשר להעזר בידיד שהוא כן כזה.

נהג ותיק

פורסם

הונדה סיימו ממש לאחרונה "מבצע" בו הוצעה הסיוויק בהנחה של 10000 ש"ח.

במידה ואתם נעולים על הונדה, שווה לגשת לסוכנות ולבדוק מה מציעים לכם.

במידה ולא נעולים רק על זה, פרטו מה הצרכים שלכם מהרכב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

בשלב בו אנו מצויים, דהיינו - זמן קצר לפני החלפת דגם, אני מעריך שתקבל הטבות בכסף או שווה כסף גם בלי קשר ל"חבר".

לאחרונה היתה הנחה לכולם של 10K. ייתכן שגם היום תקבל משהו דומה, או בכסף או באביזרים, או באופן משולב.

תלך לסוכנות ותבדוק.

נ.ב.

אצלנו במשפחה יש הונדה 5D פעם שניה (שנת 2010) - רכב מעולה. מהיר, מרווח, תא מטען טוב. מומלץ (במחיר הנכון).

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
בשלב בו אנו מצויים, דהיינו - זמן קצר לפני החלפת דגם, אני מעריך שתקבל הטבות בכסף או שווה כסף גם בלי קשר ל"חבר".

לאחרונה היתה הנחה לכולם של 10K. ייתכן שגם היום תקבל משהו דומה, או בכסף או באביזרים, או באופן משולב.

תלך לסוכנות ותבדוק.

נ.ב.

אצלנו במשפחה יש הונדה 5D פעם שניה (שנת 2010) - רכב מעולה. מהיר, מרווח, תא מטען טוב. מומלץ (במחיר הנכון).

איך תנוחת הנהיגה ב 5D ? לא נמוך מידיי ?

נהג ותיק

פורסם

נמוך מידיי ביחס למה? אתה משווה את הרכב למשפחתית כמו סובארו או משווה את הרכב למשפחתית כמו סקודה?

הכל יחסי...

אני מציע שתקפוץ לאולם התצוגה הקרוב לביתך ותשמע פרטים על הרכב תוך התרשמות ממנו בתוך האולם...

Confidence In Motion

פורסם
נמוך מידיי ביחס למה? אתה משווה את הרכב למשפחתית כמו סובארו או משווה את הרכב למשפחתית כמו סקודה?

הכל יחסי...

אני מציע שתקפוץ לאולם התצוגה הקרוב לביתך ותשמע פרטים על הרכב תוך התרשמות ממנו בתוך האולם...

יחסית לסיוויק 4 דלתות שהיתה לי לפני כמה שנים, שבמושב הנהג תמיד היתה לי תחושה שאני מאוד נמוך יחסית לכביש.

נהג ותיק

פורסם

תנוחת הנהיגה ב- 5 דלתות לא כל כך נמוכה. פחות נמוכה מאשר ב-4 דלתות.

מדובר בדגם שונה ביותר מה-4 דלתות. ה-5 דלתות הוא דגם שמיוצר באנגליה.

המושב מאוד נוח ותומך בנסיעה ארוכה, אם כי קצת נוקשה (מבחינתי זה טוב -התחושה שפחות מעייף את הגב). המושב האחורי גם מרווח יחסית, מרווח רגליים טוב, ועוד יש מקום לשים דברים מתחת למושב האחורי (שצונח כאשר מקפלים אותו להגדלת תא המטען).

בכלל - הרכב מאוד פרקטי. לך לנסיעת מבחן

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לך להונדה תמיד יש שם מתנות או מבצעים.

שאני קניתי את גרסת ה 4D קיבלתי מגיני רוח חישוקים ועוד 5 אלף שקל הנחה.

אפילו שלא היו להם מבצעים.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...