Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקחת את הרכב בליסינג תיפעולי דרך החברה שאני עובד בה.

בדקתי ב YOUTUBE ויש לא מעט חומר עליה שם. לא מצאתי הרבה רכבים במחירים שפויים שמתקרבים ל 6.9 מ 0 ל 100.

האם מישהו כאן מחזיק ברכב הזה? הייתי שמח לקצת פירוט עליו (כוח, חווית נהיגה וכו')

תודה מראש

פורסם

את הפולו GTI אין עדיין לנסיעות מבחן לכן אין הרבה חוות דעת עליה.

בסה"כ מדובר ברכב דיי זהה לאיביזה קופרה רק שאופן מוזר הוא מתומחר בצורה נמוכה יותר.

עד כמה שהבנתי הרכב מגיע גם דיי מאובזר עם חלון שמש גדול בגג, גיר DSG וכל שאר הדברים הבסיסיים.

פורסם

אני מתכוון לקחת את הרכב בליסינג תיפעולי דרך החברה שאני עובד בה.

שים לב שעם הוראות המיסוי החדשות לרכבי ליסינג אתה אמור לשלם על הרכב שווי מס של 3750 שקל בחודש, במידה ויש לך את האפשרות לא לקחת רכב מהעבודה והמעסיק שלך יתן לך משכורת ברוטו גבוהה יותר (עלות רכב כזה בליסינג למעסיק ללא דלק צריכה להיות משהו כמו 4000 שקל לחודש) אז בלי לקחת את הרכב אתה תצליח להגדיל את הנטו שלך בכ-4000 שקל וזה כבר יכול להיות משהו שמשנה לך את הכדאיות של הרכישה של הרכב בליסינג.

בכל מקרה לא חסר מחשבונים שמחשבים אם זה משתלם לך, אני הייתי מציע שתשאל את מקום העבודה שלך כמה תהיה המשכורת שלך במידה ואתה רוכש לבד רכב, אם תקבל תוספות על דלק למשל או על זה שלא לקחת רכב ותשווה.

שיהיה יום טוב

:king:

פורסם

בהיכרות ראשונית עם הרכב ( חבר רכש את הרכב לאחרונה )

הראשית הגימור הפנימי משופר ואיכות החומרים מרשימה - יחד עם שפע האבזור ( בקרת לחץ לצמיגים, מערכת מולטימדיה, חלון גג חשמלי שגם נפתח ולא רק מתרומם, בקרת אקלים וכו'...

מבחינת פרקטיות ישנם מקומות אכסון רבים ( אחרי הכל פולו ) מתחת לכיסא ובדלתות. המושבים הקדמיים אוחזים מצוין גם בצדדים. הגישה לאחור קצת צפופה אבל המרווח טוב ואפילו שני גבוהים יוכלו לשבת בנוחות יחסית. תא המטען סמלי .

בעניין ההתנהגות. הרכב יושב טוב על הכביש וישנה הרבה אחיזה ( לא העזתי לדחוק לגבולות ). גיר ה DSG פועל בצורה הרמונית עם המנוע ומנצל כל סוס וסוס. ההגה התגלה בעל משקל טוב אך יכל להיות טיפה יותר מדוייק, והכניסה לסיבובים מהירה כמעט ללא זוויות גלגול ( הרכב אוהב מאוד פיתולים ). המתלים קצת קשיחים ( פחות נוח ביום יום ) אבל המנוע מוציא צליל מעולה ויחד עם השריקה של הטורבו וההידבקות לכיסא - זה מרגיש מעולה!

בנוגע לצריכת דלק - לפי מה שהבנתי עם רגל די כבדה על הגז החבר משיג בסביבות 11 ק"מ/לליטר

פורסם
את הפולו GTI אין עדיין לנסיעות מבחן לכן אין הרבה חוות דעת עליה.

בסה"כ מדובר ברכב דיי זהה לאיביזה קופרה רק שאופן מוזר הוא מתומחר בצורה נמוכה יותר.

עד כמה שהבנתי הרכב מגיע גם דיי מאובזר עם חלון שמש גדול בגג, גיר DSG וכל שאר הדברים הבסיסיים.

קודם כל תודה רבה על התגובה.

משהו קצת מוזר לי בתגובה שלך. אם הבנתי נכון הרכב זמין לקניה בארץ מ 2009. עד היום אין אפשרות לנסיעת מבחן?

פורסם
שים לב שעם הוראות המיסוי החדשות לרכבי ליסינג אתה אמור לשלם על הרכב שווי מס של 3750 שקל בחודש' date=' במידה ויש לך את האפשרות לא לקחת רכב מהעבודה והמעסיק שלך יתן לך משכורת ברוטו גבוהה יותר (עלות רכב כזה בליסינג למעסיק ללא דלק צריכה להיות משהו כמו 4000 שקל לחודש) אז בלי לקחת את הרכב אתה תצליח להגדיל את [b']הנטו[/b] שלך בכ-4000 שקל וזה כבר יכול להיות משהו שמשנה לך את הכדאיות של הרכישה של הרכב בליסינג.

בכל מקרה לא חסר מחשבונים שמחשבים אם זה משתלם לך, אני הייתי מציע שתשאל את מקום העבודה שלך כמה תהיה המשכורת שלך במידה ואתה רוכש לבד רכב, אם תקבל תוספות על דלק למשל או על זה שלא לקחת רכב ותשווה.

שיהיה יום טוב

שוב תודה גם לך.

אני כרגע מחזיק בהונדה סיוויק ותכננתי לקחת סקודה אוקטביה. ההבדל בנטו בין שתי המכוניות האלו לפולו זה בערך 150 ש"ח לחודש.

אני כל הזמן נמצא בדיון של האם כדאי לקחת רכב ליסינג או לא עם חברי לעבודה. סתם כדי שתבין למה אני "פראייר", את ההונדה אני מחזיר עכשיו אחרי שלוש שנים עם 23000 ק"מ!!!!! לכל הדעות, מבחינה כלכלית זה הזוי להחזיק רכב ליסינג עם כזה קילומטרז' על אחת כמה וכמה שזה רכב דרגה 3.

העיניין הוא שהויכוח הזה עקר מהסיבה הפשוטה שכדאיות של ליסינג מבחינתי זה 50% כסף ו 50% שקט נפשי ששווה לפחות כמו כסף אם לא יותר. עברתי כל מה שאפשר לעבור עם אוטו, עם רכבי הליסינג שהיו לי. תאונה, פריצה, טסטים, טיפולים. הכל עבר חלק. נותן לנהג את המפתחות וחוזר לעבוד כאילו לא קרה כלום.

סתם לדוגמא, עשיתי תאונה עם רכב שלי כאשר הנהגת השניה היתה אשמה. ההשתתפות העצמית שלי היתה 900 ש"ח. הצד השני בתאונה הכחיש כל קשר לאשמה בתאונה. בסופו של דבר השקעתי הרבה יותר מ 900 ש"ח בכסף ובבריאות על התאונה הזאת.

בליסינג, קרה מקרה דומה. כל מה שנותר לי לעשות זה להגיע לבית משפט השלום בת"א, לתת עדות (כעד, לא כתובע) ולקבל 250 ש"ח על איבוד של חצי יום עבודה.

תודה בכל אופן על העיצות.

פורסם
בהיכרות ראשונית עם הרכב ( חבר רכש את הרכב לאחרונה )

הראשית הגימור הפנימי משופר ואיכות החומרים מרשימה - יחד עם שפע האבזור ( בקרת לחץ לצמיגים, מערכת מולטימדיה, חלון גג חשמלי שגם נפתח ולא רק מתרומם, בקרת אקלים וכו'...

מבחינת פרקטיות ישנם מקומות אכסון רבים ( אחרי הכל פולו ) מתחת לכיסא ובדלתות. המושבים הקדמיים אוחזים מצוין גם בצדדים. הגישה לאחור קצת צפופה אבל המרווח טוב ואפילו שני גבוהים יוכלו לשבת בנוחות יחסית. תא המטען סמלי .

בעניין ההתנהגות. הרכב יושב טוב על הכביש וישנה הרבה אחיזה ( לא העזתי לדחוק לגבולות ). גיר ה DSG פועל בצורה הרמונית עם המנוע ומנצל כל סוס וסוס. ההגה התגלה בעל משקל טוב אך יכל להיות טיפה יותר מדוייק, והכניסה לסיבובים מהירה כמעט ללא זוויות גלגול ( הרכב אוהב מאוד פיתולים ). המתלים קצת קשיחים ( פחות נוח ביום יום ) אבל המנוע מוציא צליל מעולה ויחד עם השריקה של הטורבו וההידבקות לכיסא - זה מרגיש מעולה!

בנוגע לצריכת דלק - לפי מה שהבנתי עם רגל די כבדה על הגז החבר משיג בסביבות 11 ק"מ/לליטר

צריכת דלק לא מעניינת אותי כי זה ליסינג אבל המון תודה על הפירוט של כל השאר.

אני כבר כמה ימים בודק ב YOUTUBE סרטונים ולמרות המספרים עליהם מצהיר היצרן, זה לא נראה באמת אוטו כזה חזק.

לא יודע, זה ממש נראה לי כאילו ההונדה סיוויק שלי בעלת אותו הכוח (למרות 4 שניות הבדל בהאצה :-)).

האם באמת יש תחושה של הדבקות כשמאיצים? לפי הסרטונים, נראה כאילו מ 80 קמ"ש האוטו לא באמת מאיץ כל כך מהר. האם זה רק למראית עין?

אין ספק שהסאונד זה חלק מהעיניין.

שים לב לוידאו הבא:

שוב תודה

פורסם
הרכב בגרסא האחרונה (אחרי מתיחת הפנים של 2010) שלו זמין בארץ רק כמה חודשים.

לא ידעתי שהוא עבר מתיחת פנים. גם במנוע היה שינוי?

תודה

פורסם

אני כבר כמה ימים בודק ב YOUTUBE סרטונים ולמרות המספרים עליהם מצהיר היצרן, זה לא נראה באמת אוטו כזה חזק.

לא יודע, זה ממש נראה לי כאילו ההונדה סיוויק שלי בעלת אותו הכוח (למרות 4 שניות הבדל בהאצה :-)).

האם באמת יש תחושה של הדבקות כשמאיצים? לפי הסרטונים, נראה כאילו מ 80 קמ"ש האוטו לא באמת מאיץ כל כך מהר. האם זה רק למראית עין?

שים לב לוידאו הבא:

שוב תודה

שים לב שמחוג המהירות מדלג ב10 עד 60 ואז ב20 בגלל זה המחוג מאט וזה נראה לאט יותר, אם היית רגיל להונדה עד היום אחרי שתעבור לפולו GTI אתה תהיה עם חיוך כל בוקר :)

פורסם
לא ידעתי שהוא עבר מתיחת פנים. גם במנוע היה שינוי?

תודה

אני לא חושב שמדובר במתיחת פנים, אלא רכב חדש לגמרי (עם DSG ומנוע 1.4TSI במקום ה1.8T הישן). בקשר לליסינג ורכבים מיוחדים - תתכונן להלחם איתם בשביל לקבל טיפולים במרכזי\חלקים מקוריים\צמיגים לא סיניים. יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא. בשבילי, עוד גורם מתווך ביני לבין התחזוקה של האוטו זה הכל חוץ משקט נפשי. אם זה סתם אמצעי תחבורה שאתה זורק איפה שאתה רוצה ולא מעניין אותך איך הוא יראה עוד שלוש שנים, ליסינג זה אחלה, אבל לכל היתר אני בספק. עם הקילומטראז' שלך נראה שאתה תשלם לא מעט אקסטרה עבור הליסינג. עם הקילומטראז' שלך, ב4K נטו לחודש אתה מחזיק גולף GTI (חמש דלתות DSG, ב200 וקצת אלף שקל), לא פולו (וזה חשבון עדכני למדי).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שים לב לוידאו הבא:

שוב תודה

מה עם נסיעת מבחן?

פורסם
שים לב שמחוג המהירות מדלג ב10 עד 60 ואז ב20 בגלל זה המחוג מאט וזה נראה לאט יותר, אם היית רגיל להונדה עד היום אחרי שתעבור לפולו GTI אתה תהיה עם חיוך כל בוקר :)

חחחחח. וואלה, לא חשבתי על זה בכלל.

יצא לך לנהוג על שתיהן? יצא לך במקרה גם על סקודה אוקטביה 1800 TSI?

איזה כייף לשמוע את מה שאתה אומר. עכשיו אני לא אשן חודשיים עד שהאוטו יגיע :-)

תודה

פורסם
אני לא חושב שמדובר במתיחת פנים, אלא רכב חדש לגמרי (עם DSG ומנוע 1.4TSI במקום ה1.8T הישן). בקשר לליסינג ורכבים מיוחדים - תתכונן להלחם איתם בשביל לקבל טיפולים במרכזי\חלקים מקוריים\צמיגים לא סיניים. יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא. בשבילי, עוד גורם מתווך ביני לבין התחזוקה של האוטו זה הכל חוץ משקט נפשי. אם זה סתם אמצעי תחבורה שאתה זורק איפה שאתה רוצה ולא מעניין אותך איך הוא יראה עוד שלוש שנים, ליסינג זה אחלה, אבל לכל היתר אני בספק. עם הקילומטראז' שלך נראה שאתה תשלם לא מעט אקסטרה עבור הליסינג. עם הקילומטראז' שלך, ב4K נטו לחודש אתה מחזיק גולף GTI (חמש דלתות DSG, ב200 וקצת אלף שקל), לא פולו (וזה חשבון עדכני למדי).

מבין האפשרויות שנתת, זאת התשובה הנכונה :-):

"אם זה סתם אמצעי תחבורה שאתה זורק איפה שאתה רוצה ולא מעניין אותך איך הוא יראה עוד שלוש שנים, ליסינג זה אחלה"

לא נראה לי שהייתי קונה אוטו ספורט. גם אם אתה מחליף אוטו כל שלוש שנים, מנוע 1.4 עם 180 כ"ס לא נראה כמו מנוע 1.8 עם 140 כ"ח. אין מה לעשות, מנועי ספורט לא חיים הרבה שנים. הבלאי גבוה יותר. כשזה ליסינג, זה מעניין לי את הXXX

למה אתה אומר שעם הקילומטרז' שלי אני אשלם אקסטרה? בדיוק להיפך, לא?

אין לי מושג מאיפה צ'וצ'ו הגיע למסקנה של 4000 ש"ח בחודש. אני משלם היום על הסיוויק 3590 בברוטו. הפולו אמור לעלות 3750 בברוטו. זה בחיים לא יכול להגיע ל 4000 ש"ח בנטו.

תודה רבה

• תוכן חדש...