Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק,

גם אני נחתתי הישר מקבוצה 3 להחלטה של מה לקחת והחלטתי דווקא ללכת הפוך מהנטייה הטבעית של מהר יותר חזק יותר לרכישה של קליאו 1.2 ידנית, המהלך הזה עתיד לחסוך לי בשלוש שנים 45 אלף שקל (בכמות נסיעה כמו שלך מדובר על 55 אלף שקל)

אז כן יהיו שני ימי שישי שאני אצטרך לקחת את האוטו לטסט (אמיתית רק אחד כי בשנה הראשונה רק משלמים)

אז כן כבר לא יהיה לי אוטו להעמיס איזה בחורה (התחתנתי כך שזה כבר לא משנה)

אז כן אני שם את הקטע של הנאה מנהיגה 3 שנים בצד (עדיין 1.2 ידנית ולא)

אבל בסוף התקופה יהיה לי ביד עוד 45 אלף שקל - שזה חסכון "בלי להרגיש". ואני לא מדבר על הפרשות גבוההות יותר לפניה ולקופות גמל ופיצויי פיטורים מורחבים.

מבחינתי הליסינג (פריים ליס) היה בדיוק הפוך למה שאתה מתאר, אפשר לומר שהרגשתי איך בשלוש שנים האוטו נמוג בגלל צורת השירות של הליסינג שהיא פשוט מזעזעת, פעם אחד המוסכניקים סיפר לי את האמת המרה, חברת הליסינג עושה מכרז נגיד על טיפול 30 אלף, מוסך זוכה ב-150 שקל בטיפול כי הוא חייב לזכות ואז בטיפול הוא עושה הכל לחסוך אפילו במחיר של שימוש חוזר בשמן שיוף של רפידות במקום החלפה ודברים כאלה. במיוחד ברכב כמו הפולו GTI תצטרך לשבת להם על הראש כמו בעלים של רכב פרטי.

:king:

פורסם

יש לי ניסיון מעשי על איביזה קופרה 2010 שהבסיס הכללי של שתיהן יושב על אותו מנוע ופלטפורמה הקופרה רכב די "קרבי" וממוקד היתרון של הפולו הוא שכאן גם חשבו על שימושיות ולכן האוטו יותר נוח יותר מפואר וכמובן מהיר כמו הקופרה

אם זה רכב הספורט הראשון שלך אתה תהנה מאוד איתו

פורסם
מצחיק,

גם אני נחתתי הישר מקבוצה 3 להחלטה של מה לקחת והחלטתי דווקא ללכת הפוך מהנטייה הטבעית של מהר יותר חזק יותר לרכישה של קליאו 1.2 ידנית, המהלך הזה עתיד לחסוך לי בשלוש שנים 45 אלף שקל (בכמות נסיעה כמו שלך מדובר על 55 אלף שקל)

אז כן יהיו שני ימי שישי שאני אצטרך לקחת את האוטו לטסט (אמיתית רק אחד כי בשנה הראשונה רק משלמים)

אז כן כבר לא יהיה לי אוטו להעמיס איזה בחורה (התחתנתי כך שזה כבר לא משנה)

אז כן אני שם את הקטע של הנאה מנהיגה 3 שנים בצד (עדיין 1.2 ידנית ולא)

אבל בסוף התקופה יהיה לי ביד עוד 45 אלף שקל - שזה חסכון "בלי להרגיש". ואני לא מדבר על הפרשות גבוההות יותר לפניה ולקופות גמל ופיצויי פיטורים מורחבים.

מבחינתי הליסינג (פריים ליס) היה בדיוק הפוך למה שאתה מתאר, אפשר לומר שהרגשתי איך בשלוש שנים האוטו נמוג בגלל צורת השירות של הליסינג שהיא פשוט מזעזעת, פעם אחד המוסכניקים סיפר לי את האמת המרה, חברת הליסינג עושה מכרז נגיד על טיפול 30 אלף, מוסך זוכה ב-150 שקל בטיפול כי הוא חייב לזכות ואז בטיפול הוא עושה הכל לחסוך אפילו במחיר של שימוש חוזר בשמן שיוף של רפידות במקום החלפה ודברים כאלה. במיוחד ברכב כמו הפולו GTI תצטרך לשבת להם על הראש כמו בעלים של רכב פרטי.

קודם כל אהבתי את הניתוח שלך :-)

דבר שני, לא הבנתי את הנקודה של העמסת הבחורה? מה, לא ניתן לאסוף בחורה בקליאו 1.2? פחות מרשים? יש מצב שהבחורה שוקלת כל כך הרבה שקליאו 1.2 לא יסחוב? :lol:

עם זאת, לא ברור לי איך הגעת לחיסחון הזה. האם חישבת את כל ההוצאות על הקליאו בשלוש השנים האלו?

לגבי שירות המוסכים באוטו ליסינג, לא יודע מה להגיד לך. לאנשים שאוטו בשבילם (ואני מאמין שיש פה בפורום לא מעט כאלה) זה כמו חיית מחמד או ילד, זה באמת התעללות. מבחינתי, כל עוד האוטו ימשיך להגיע מ 0-100 ב 6.9 עם שמן בישול של שניצלים, זה בסדר. להיפך, אם זה היה אוטו שלי והייתי צריך למכור אוטו, כל דבר שסוטה מה"נורמה" היה חורט לי על הלב.

עוד דוגמא, לפני כמה חודשים, נכנסתי ברוורס לחניה, ולא שמתי לב שיש חוט תיל בולט בצד. כפי שאתה מתאר לעצמך, תוך כדי נסיעה אחורה, נשמעה חריקה שבאוטו בבעלותי הייתי מרגיש אותה בלב, בכבד ובלבלב בו זמנית. באוטו ליסינג עברתי את החוויה כאילו לא קרה כלום.

תודה

פורסם
יש לי ניסיון מעשי על איביזה קופרה 2010 שהבסיס הכללי של שתיהן יושב על אותו מנוע ופלטפורמה הקופרה רכב די "קרבי" וממוקד היתרון של הפולו הוא שכאן גם חשבו על שימושיות ולכן האוטו יותר נוח יותר מפואר וכמובן מהיר כמו הקופרה

אם זה רכב הספורט הראשון שלך אתה תהנה מאוד איתו

מאוד התעניינתי ברכבים כשהייתי ילד (20 שנה +). במהלך העשורים האחרונים ירד לי קצת אבל החלום תמיד נשאר בתת מודע.

לא רק שלא נהגתי בחיים על אוטו ספורט, גם לא יצא לי אף פעם לנסוע באוטו מהיר. יש לי באמתחתי חויה של נוסע בגולף GTI שנת 82 (היתה עושה משהו כמו 9.5 מ 0 ל 100) ופג'ו GTI 1.6 שנת 90 (עשתה 9.2 מ 0 ל 100) וחויה של נהג במיצ'ובישי סיגמה (בארה"ב) (לא זוכר מה היה נפח המנוע אבל היתה חזקה) בשנת 1996.

מעבר לזה ההונדה זה האוטו הכי מהיר שנהגתי בו.

אני מאמין שבהחלט יש למה לצפות :-)

תודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי, היום, כחודש לפני קבלת האוטו, נתבשרתי סופית כמה אצטרך לשלם במשך שלוש השנים הקרובות על האוטו ואויי זה היה כואב.

אין לי ספק שאם היו מודיעים לי לפני חודש וחצי כמה זה עולה, הייתי יורד מההר הגבוה שטיפסתי עליו אבל היום, לאחר חודש וחצי שכל יום אני מחפש באינטרנט כתבות וסרטונים, היו צריכים ממש לזעזע אותי כדי להוריד אותי מההר.

בקיצור ולעיניין, הרכב עולה לחברה שלי 3500 ש"ח ולי (אתם יושבים?) 4700 ש"ח בברוטו!!!! בהחלט שידרוג משמעותי מה 3590 ששילמתי על ההונדה סיוויק..

עכשיו רק נשאר לקוות שהאוטו באמת מהנה לנהיגה כמו שכותבים עליו אחרת אלו הולכות להיות שלוש שנים כואבות מאוד בכיס :-)

ד"א, לפחות ע"פ חברת הליסינג, זה האוטו האחרון שנשאר מה שאומר שלא היתה לי בחירה בצבע או במספר הדלתות ו"זכיתי" בחמש דלתות שחורה. האמת, המראה החיצוני זה הדבר האחרון שמעניין אותי. המשלוח הבא יגיע רק במרץ. מעניין כמה חתיכות כאלו מכרו עד עכשיו?

• תוכן חדש...