Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בסטרימר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סטרימר של XTRIMER. הבנתי מה עושים איתו ואיך מתחברים בחיבורים חוטיים. איך אני מעביר תכנים מהמחשב אליו בצורה אלחוטית? האם יש רכיב שניתן לחבר לסטרימר(מקלט מן הסתם) ושיקלוט נתונים מהמחשב ? יש אתר שניתן לרכוש משהו כזה?

פורסם

אתה צריך לרכוש אנטנט ויפי שתתחבר לUSB או להעביר כבל רשת מהנתב לסטרימר.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8259&perur=4

כדי לשמור את המידע מן הסתם תצטרך דיסק קשיח.

לי יש את אותו הסטרימר ואני אישית ויתרתי על חיבור ויפי כדי לצפות בתכנים שאני שומר על הנייח מהסיבה שבצפייה בסרטי HD יש לאגים.

הפתרון שלי הוא לקנות דיסק קשיח נייד וכל פעם להעביר מהנייח לסטרימר.

פורסם

ובאותה נימה, הסטרימר הזה שווה משהו או עדיף להשקיע יותר על מדיאטר או פופקורן ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי מגדיר את המוצרים של xtreamer כסמן ימני בתחום.. בהחלט "שווה משהו" :wink: וגם עולים בהתאם.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא מכיר את הסטרימר של XTREAMER אבל לא מסתדר לי "סמן ימני" ו "אתה צריך לקנות לרכוש אינטרנט וויפי USB..."

היום כמעט כל סטרימר ב 80-100 דולר בארה"ב מגיע עם WiFi מובנה .

פורסם

עושה את העבודה טוב אני קניתי אותו במבצע של 199 ש"ח, לא הייתי משלום תמורתו את המחיר המלא 649 ש"ח.

אם יש סטרימר זול יותר שיודע לנגן את כל הפורמטים הייתי הולך עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא מכיר את הסטרימר של XTREAMER אבל לא מסתדר לי "סמן ימני" ו "אתה צריך לקנות לרכוש אינטרנט וויפי USB..."

היום כמעט כל סטרימר ב 80-100 דולר בארה"ב מגיע עם WiFi מובנה .

אתה מוזמן להתסכל באתר שלהם על דגמים מעודכנים יותר, ולא הדגם המדובר שיצא לפני שלוש שנים, וכבר יש לו מחליף עם wifi מובנה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

האקסטרימר, לא שווה ביכולות, ביציבות ובתמיכה לנגנים של 199 ש"ח.

האקסטרימר מכשיר מצויין שנותן תמורה נהדרת לכסף.

הפופקורן מצויין לכשעצמו אבל יקר יותר.

יש לי את האקסטרימר כבר למעלה משנתיים, פשוט תענוג

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
עושה את העבודה טוב אני קניתי אותו במבצע של 199 ש"ח, לא הייתי משלום תמורתו את המחיר המלא 649 ש"ח.

אם יש סטרימר זול יותר שיודע לנגן את כל הפורמטים הייתי הולך עליו.

וואוו ! 200 שקל זה מבצע בן מבצע, סחטיין :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ה XTREAMER משמש אותי נאמנה כבר שנה בערך

אני מאוד מאוד מרוצה, מנגן ה-כ-ל, מוציא DTS ו DOLBY וכל מה שרק תרצו

כתוביות .SRT בעברית עובדות מעולה

אני מחבר לו דיסק WD של 1 טרה, מעמיס עליו ספרית סרטים שלמה, פעם בשבוע מחבר למחשב ומעדכן.

פורסם

שאלה קטנה:

אם מומלץ להשתמש בכונן נייד אז מה בעצם ההבדל בין סטרימר לכניסת USB שיש ברוב הטלויזיות החדשות?

והאם אפשר לראות סרטים און ליין ע"י שליחתם מהמחשב לסטרימר?

פורסם

רוב הTV לא יודעות להתמודד עם כל פורמאטים, סאונד DTS וכתוביות. אם אתה משתמש באחד מאלו תיאלץ לקנות סטרימר.

יש אפשרות לשדר תוכן מהאינטרנט אבל באיכות HD השידור עם לאגים.

אלון זה היה מבצע של פנסוניק, קנינו TV לד לכן היה מתבקש להוסיף לזה סטרימר כדי לצפות בסרטים כמו שצריך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי חיבור של HD חיצוני לסטרימר די הורס, הכי נוח להזרים ממחשב אחר או מNAS כלשהו.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...