Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום לכולם אני חדש בפורום לכן מצטער מראש אם אני עובר בטעות על איזשהו חוק פשוט לא הספקתי לקרוא מספיק את החוקים מכיוון שאני דיי ממהר.

לאחרונה התחדשתי בפג'ו 307 שנת 2008.

אוטו חביב מאוד אבל המערכת פשוט נשמעת לא טוב (ראש בלאוופאנקט מקורי עם 6 רמקולים ברחבי האוטו)

אחרי סקר שוק קצר החלטתי שכדאי ללכת על מערכת קומפננט עם סאב כדי לנצל במקסימום את התקציב

אני נמנע מהחלפת הרדיו עצמו מטעמי נוחות ולכן אבקש חוות דעת על המגבר והרמקולים בפרט.

הרמקולים שהוצעו לי הם פוקל 165a1 עם סאב של mbquart (אני מעריך ש10-12 אינץ' שכחתי לבדוק)

המגבר הוא מגבר crunch 4 יציאות לא בטוח לגבי הדגם המדוייק

הכל מקורי עם תעודות אחריות של היבואן הרשמי

לא בטוח לגבי מדיניות הפורום לציון מחירים לכן אמנע בנתיים מלרשום את המחיר.

מה דעתכם? מערכת טובה? מתאימה לאוטו? מה העלות שאמורה להיות לרכישה (כולל התקנה) של מערכת כזו?

הצעות ושאר ירקות התקבלה בברכה.

תודה והמשך יום טוב.

פורסם

התקציב הוא 4 אלף כולל התקנה

מנחתים כבר כלולים בהצעה שקיבלתי. אבל נבדקת אפשרות לחבר מתאם לרדיו המקורי שיוציא יציאות רגילות למגבר.

פורסם

קומפוננט מורל דוטק/הרץ אנרג'יי

מגבר hertz ep4x הוא כולל כבר קרוסאובר

סאב הרץ es300/גראונד זירו

לקחת בחשבון חיוט והתקנה כן?

A3

K04 Inside

פורסם

מחיר של ארבע אלף כולל התקנה (במידה ומדובר בהתקנה מקצועים) אז הוא בהחלט מחיר טוב

אם כי אני הייתי הולך על סטאפ שונה לחלוטין

דרור

פורסם
בוריס הסטאפ שאתה מציע לא קורץ לי בכלל.

מגן, אשמח לדעת איזה סטאפ היית מציע?

אני רק הצעתי את הטוב שאני מכיר בתקציב הנ"ל. בסופו של דבר ההחלטה היא שלך. רק מציע לך לערוך חיפוש בפורום על מגברי קראנץ..

A3

K04 Inside

פורסם

אם אתה לא ממהר אשמח ליצור איתך קשר תוך מספר ימים מועטים לגבי סטאפ מומלץ על ידי

במידה ותתאזר בסבלנות אחלה

אם לא ותחליט לרכוש אז שיהיה בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...