Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ברכב שלי (מיצובישי גרנדיס) הוחלפו לפני יומיים צמיגים קדמיים.

מאחר ומדובר בליסינג קיבלתי משהו בלתי מזוהה בשם MAXTREK.

אני לא יודע אם מדובר בזבל סיני או משהו אחר, אבל מאז הרכב מרגיש כאילו הוא נוסע על מסטיק.

הרכב מזנק לאט יותר, וצריכת הדלק הפכה למשהו מטורף. מ 7 קילומטר לליטר בעיר לפחות מ5.

בתנאים בהם הצמיגים הקודמים היו מחליקים בלי חשבון ומפעילים את בקרת האחיזה, הצמיגים האלו נשארים דבוקים לאספלט.

חשבתי שאולי אני מדמיין אבל כשאשתי לקחה את הרכב לסיבוב היא כל הזמן ניסתה להוריד את בלם היד...

האם זה צירוף מקרים או הצטרפות מקרים?

פורסם

יש קשר ישיר בין צמיגים לבין צריכת דלק, אך מדובר בהשפעה של אחוזים בודדים

נתונים כגון: סוג הצמיג, מידת הבלות של הצמיג ולחץ האויר משפיעים על צריכת הדלק

אתה מתאר פערים גדולים בסטיה של 30%, דבר זה מצריך בדיקה מעמיקה, לדוגמא: האם הרכב גם עבר טיפול באותו הזמן?

קשה מאוד לאמר בוודאות על גבי הפורום מה הסיבה לכך

בכל מקרה, אם תהיה מעוניין, המועצה הלאומית למחקר בארה"ב פירסמה בשנת 2006 מאמר מקצועי לגבי הקשר בין צמיגים וצריכת דלק: http://onlinepubs.trb.org/onlinepubs/sr/sr286.pdf

פורסם

יובל הלחץ תקין והעליתי אותו בעוד 10 אחוז לשם הבדיקה.

ולאד-את האתר הזה ראיתי. השאלה היא אם זה זבל או משהו סביר?

קייזר - אני מבין שאמור להיות הפרש אבל זה משהו מטורף.

והרכב עבר טיפול אבל עוד לפני החלפת הצמיגים.

משהו נוסף ששכחתי לציין, אין כמעט רעש מהצמיגים האלו ביחס לקודמים, גם כשהיו חדשים.

פורסם
ערב טוב.

ברכב שלי (מיצובישי גרנדיס) הוחלפו לפני יומיים צמיגים קדמיים.

מאחר ומדובר בליסינג קיבלתי משהו בלתי מזוהה בשם MAXTREK.

אני לא יודע אם מדובר בזבל סיני או משהו אחר, אבל מאז הרכב מרגיש כאילו הוא נוסע על מסטיק.

הרכב מזנק לאט יותר, וצריכת הדלק הפכה למשהו מטורף. מ 7 קילומטר לליטר בעיר לפחות מ5.

דבר נוסף, כדאי תמיד להתעקש בחברת הליסינג ויש מקרים שבהם תקבל צמיגים מחברה מוכרת, תתעקש מסיבת בטיחות, ילדים וכולי... זה גם תלוי בקצין הרכב של החברה ונכונותו לעזור

פורסם

אתה לא מבין כמה התעקשתי.

3 ימים נסעתי על הצמיג של האופניים (אחד הצמיגים התפנצ'ר) כי לא הסכמתי לקבל צמיג בשל לינגלונג או משהו זוועתי דומה.

בסוף התייאשתי כי למרות שבהתחלה היה מאד כיף להכנס לפניות עם הצמיג הזה ולהרגיש כאילו אני בפאריס דקאר כשהרכב זורק תחת בכל פניה - בסוף התחלתי לפחד שאני אשאר עם החישוק בלבד.

ההתיאשות כנראה היתה הדדית כי התקשרו לומר שיש להם צמיג MAXXISS.

ברור...

ואחראי הרכב כמובן שהתייחס בכובד ראש למה שאני רושם כאן...הוא אמר "באמת? אני אבדוק מחר."

פורסם

שמעתי סיפורים כאלה מנהגי מוניות שהיו באים לפנצריה בכדי להחליף כדבריהם זבל בשם GT הסיניים לאחר שימוש של כמה חודשים בודדים!!

• תוכן חדש...