Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפוץ ללוד ותישמע! :) ותגיד מה אתה אומר תזיז קצת את התוכס שלך! : מאיפה אתה בכלל אדול

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אדולים" זה כינוי ששמור רק לאמא שלי... ואתה לא יודע להכין ביגוז...

:-D

אני מראש העין - התוכס זז מספיק

ראיתי את התמונות של הרכב שלך בשרשיר של השיפורים - נראה מלוקק לחלוטין מכף רגל ועד ראש.

דבר ראשון תבדוק עם לוחית הרישוי מרעישה - אם כן - תפרק את הלוחית לרגע, דבק דו צדדי כמה שכבות, תבריג את הלוחית חזרה כאשר הדבק כבר מוכן להדבקה על הדלת עצמה ונסגר לך הסיפור של המפגע הספציפי הזה.

זה אחד.

בידוד של דלת תא המטען ורצפת תא המטען ושל האזורים בהם הדלת של תא המטען נוגעת בפנים הרכב...

זה שתיים.

פס ספוג או פס גומי לאיטום חלונות (עולה גרושים בכל חנות עשה זאת בעצמך או טמבור) במקומות בהם הדלת מרעישה במיוחד.

זה שלוש.

חיפוש של חלקי פלסטיקה רופפים בתא המטען (כמו הפלסטיק שעליו נח המגש האחורי) ובידוד שלהם גם כן עם שאריות חומר הבידוד שנשארו וגם אזור המתכת שהם נוגעים ברכב.

זה ארבע.

אם יש מגש אחורי - לחזק אותו בשלוש שכבות של פיבר מלמטה ואז לבודד גם כן - בנוסף לכך איפה שהמגש נוגע בפלסטיקה - פסי איטום...

זה חמש...

אם בתי הגלגלים מכוסים בתוך תא המטען - למלא שקיות אשפה בחומר כמו צמר סלעים ולדחוף בין בתי הגלגלים לכיסויים שלהם.

זה שש...

אם אתה ממש רוצה להשתגע - לרסס דיינאשילד על כל וויי המנעולים של המושב האחורי במידה וגם משם מגיעה הרעשה נוספת.

שבע

הרכב הזה, שמור ככל שיהיה, הוא רכב פח קלאסי של שנות ה90 - אל תצפה ממנו להיות השקט שבחבורה.

אם כי עד היום אני פשוט לא מבין איזה סוג של פלא הנדסי קורה בלנטרה של יוני שאין רשרוש אחד מהדלתות אבל גם אין חלק אחד שמחובר כמו שצריך עם הברגים שלו... פשוט מדהים :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על האוטו ! :p שומר עליה כמו שבן 17 וחצי צריך :)

דבר שני מחר אני אמור לקבל משכורת,אני יקיד ושייה לי את המזומנים אני מבטיח שאני יעשה הכל לשים קצת בצד לקטע הזה של האיטום,אני חייב את זה אני לא מנצל את הSPL של הסאבים..בכל מיקרא תודה על הנקודות למרות שאת הרוב ממה שאמר עשיתי כבר (כן כזה אני קורא מחשבות) לכן אני יעוף על שכבות איטום וקצת פיבר לחיזוקים כמו שאמרת.

אדי נאמבר וואן פה (מבחינת עזרה על תעוף על עצמך :p ) ח** בכל מיקרא מבטיח לעדכן..

אגב האוטו שלי למכירה 4.5K פרסם אם מישו מעוניין אדול :p

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בשביל 4.5K לא יודע אם משתלם לך למכור רכב במצב כזה - הוא שמור כמו בונבוניירה לדעתי גם מבחינה מנועית כמו שזה נשמע.

אל תשפר אותו כי זה רק יוביל אותך לצרות הרבה יותר גדולות - תדאג לשמר אותו במצב המקורי וכמו שאני זוכר יש לך שם בעיה במערכת החשמל.

שתדע לאונו יש הרבה תקלות ידועות של מערכת חשמל ומשאבת מים שכל הזמן הולכת לעולמה מוקדם מידי (יש לי קצת נסיון עם שניים כאלה, אקס של אחותי וגם אקסית שלי :-D)

אני לא זוכר אם אתה חייל או לא אבל אם הרכב במצב מכאני טוב - תשמור עליו.

מציע לך להכנס לפורום של ייעוץ לרכישת רכב ולהציב שם את התקציב הכולל שלך לשדרוג הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אני לא בלב שלם אם זה כי תכלס אני רוצה להביא סופר לנסר.

האוטו שמור כמו מהחברה בשיא הרצינות,ואגב אני לא חייב רק עולה לי"ב ח** צעיר אני..

התקלת חשמל שהייתה סודרה זה לא היה תקלה זה היה פאק שלי שחכתי את הכבל פלוס של שמגיע לHU בטעות וחיברתי למשהו אחר ולא עבד אז זה סודר פיקס הכל,והיה לי גם בעיה במשאבת מים וסידרתי אותה היה נזילת מים ושמתי דבק אפוקסי שהופך למתחתי וזה הרבה זמן שהכל חזר לעצמו ברוך ה'.

אני שומר על האוטו כמו על הסאבים שלי :) אז ככה שהוא שמור בצורה קנאית..

פורסם

הסופר לנסר תענוג של רכב (גם, לאחת מהאקסיות היתה אחת כזאת - חצי שנה של היכרות עם הרכב

:-D כולל התקנה של מערכת)

יש לו נסיעה רכה כמו צמר גפן, יחסית זריז ומאוד מאוד אמין אבל - אוהב דלק!

אבל רק אם אתה מוצא אחת במצב טוב אחרת - תישאר עם שלך.

לתלמיד תיכון שאני מתאר לעצמי שהמשכורת כולה כנראה הולכת על הרכב ובילויים מעבר ללימודים ועוד שאתה בקרוב הולך לחטוף את אחת הכאפות הכואבות בחיים שנקראת משכורת חייל + להיות חייל

אני מציע לך להמנע מהרפתקאות מיותרות. כמו לנסות להוסיף עוד מצבר של שנפ... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

חיחיחי כן תאמין לי אתה צודק אני מלצר ומרוויח בממוצע 1200ש"ח בחודש וכן הכל הולך על האוטו ובילויים ושטויות...תודה שהכנסת לי את זה לראש..אבל איטום יהיה לא משנה מה ! :p

אדי דרך אגב,אם אתה מכיר איזה מישהו שיש לו סאב בודד חזק סביב ה700-650RMS שירצה החלפה על שני סאבים עם תיבות תואמות אחד פיוניר 306C והשני קנווד 3011 דבר איתי הא :p

סומך עליך ותודה על הייעוץ כמו אחד גדול אדי אהבתי :)

לילה טוב אדי תודה רבה רבה

• תוכן חדש...