Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 2002 XT

shacharlevy013
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל שנוסע כל יום נסיעה של בערך 25 דקות לכל כיוון. כיום יש ברשותי פונטו ספייס 2001 ELX הילוכים.

אני מעוניין להשתדרג לרכב קצת יותר חזק ויתר נוח וחשוב ביותר אוטומט.

ראיתי אין ספור מכוניות , המכונית הזאת- פיגו 307 XT מנוע 1600 שנתון 2002 , מאוד משכה אותי. המראה שלה ,הטכנולוגיה שלה עם החיישנים ומהערכות מאוד מושכים אותי. הגמור והבדים של פנים הרכב מאוד מוצאי חן בעיניי.וזה גם נכנס לי כמעט בול בתקציב עם קצת חריגה. המחירון שלה הוא 28,000 לפי לוי יצחק. עם קצת מיקוח אנ מאמין שאפשר עוד לרדת. כפי שמרגיש לי זה רכב שייתן תמורה נכבדת מאוד לכסף עבורי

אבל הנה האבל הגדול השם פיגו, האמינות של הרכב ,ובכלל של הצרפתיות קצת מרתיע אותי.

מה אתם אומרים?

פורסם

אין שום דבר רע בצרפתיות, הכל עניין של מזל.

אני נהנה מה-307 שלי (2006) מאוד. יש פה ושם תקלות חשמל - מנורות שנשרפות וכד' - אבל זה קורה בכל רכב.

אל תוותר על בדיקה מקיפה לפני הרכישה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...