Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו עכשיו פיאט פונטו שנת 2002 ידנית ושמתי לב שרק מקדימה עובדים הרמקולים (חוץ מהשמאלי התחתון שאין שם רמקול אבל החיווט בסדר גמור בדקתי אוטו)

פתחתי את הבגאז' הסתכלתי על הרמקולים והכל וראיתי שיש שם שני רמקולים שהותאמו על ידי בעל הרכב הקודם וכניראה שהיה בבגאז' מגבר וסאב וופר שהוצאו ולכן הרמקולים האחוריים לא מחוברים לכלום כי הם היו מחוברים למגבר.

הזמנתי עכשיו מגבר מחו"ל פשוט מאוד 100W רק כדאי שהרמקולים יעבדו בלי שאני יצטרך לחווט את כל הרכב יש לי רק דבר אחד שאני לא מבין בוא וזה חיבור החשמל של המגבר והשמח לעזרה בזה.

אלא החיבורים שיש לי בבגאז':

ztoxmfcmyymg.jpg

(שני הקבלים הימניים הם של הרמקולים והם צריכים להתחבר למגבר [הצדדים האחרים כבר מחוברים לרמקולים] לגבי כל השאר אין לי מושג אני משאר שהשני משמאל מתחבר לAUDIO INPUT של המגבר)

וזה החלק של החיבורים של המגבר שהזמנתי:

sku_34408_3.jpg

תודה רבה מראש לכל מי שעוזר.

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תרכיב את החתיכת ברזל הזו

סדר את הרמקולים ותחליף מה שצריך להחליף וזהו

בכל מקרה אני חוזר שוב על עצמי אל תרכיב את הדבר הוורוד המגעיל הזה

דרור

פורסם

תאמין לי שהאיכות שם ממש לא משנה זה האוטו של אבא שלי והוא בן אדם בן 51 שאם אני השים לו מגבר שמחזק את הווליום והוא סתם יעלה לו יותר יקר הוא רק יכעס כי הסאונד לא משנה לו בכלל...

הוא רוצה שהרמקולים יעבדו בכל האוטו ולא רק בדלת שלו בגלל שכל מי שנוסע איתו חוץ ממנו לא שומע טוב ואז הוא מגביר וזה צועק לו באוזן ולאחרים לא.. (מילים שלו).

ד"א זה לא מגיע בורוד זה פשוט התמונת תצוגה שיש להם באתר.

כל מה שאני צריך לדעת זה רק איך לחבר את המגבר לחשמל.

הינה התמונה שלא עובדת למעלה של החיבורים:

Photo0118.jpg

תודה רבה על העזרה

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

לפי מה שהבנתי מהסתכלות מתחת למכסה מנוע הקבל האדום מחובר למצבר ככה שהוא אמור לספר כוח ל"מגבר" אבל איך אני מחבר את הקבל אליו?

פורסם

החיבורים שלך ניראים בסדר .

אבל אני מבין את השאלה איפה ניכנס הזרם ?

99% נירא לי שהזרם מקבל מהמצת עם קבל מיוחד שתקבל איתו

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

YaliYishay בוקר טוב

אם אתה רוצה להימנע מצרות (דווקא בגלל שאביך מבוגר ומעדיף לא להסתבך ברכב) מספר הצעות לי אליך

1. תנסה למכור את המגבר הזה ואם לא תצליח תאחסן אותו בבוידעם

2. תרכיב רמקולים אחוריים 6*9 וחבר אותם למכשיר הרכב

3. תרכיב סט רמקולים קדמיים "3.25 ותסגור את הפינה של רמקול אחד שאינינו מקדימה

4. תכוון את המכשיר

זה הדבר הטוב ביותר שיש לך לעשות במצב הזה ולהימנע מנזק ברכב בעקבות חיבור מגבר זבל אמיתי ובנוסף ללא ידיעה מקצועית מספקת

היה בטוח שהרכבת המגבר הזה יכולה רק לקלקל לך את הסאונד

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...