Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 2 סוגי HU

vo364
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

אני מתלבט בין שני הדגמים האלה:

Sony MEXBT5100

או

Clarion CZ500

הולך להשתמש ברכב למוזיקה וגם לדבר הרבה בטלפון דרך הדיבורית המובנית במכשיר.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי השבוע את הקלריון והאיכות שלו ממש טובה אני אהבתי, לגבי הטלפון שומעים שם טוב אבל הצד השני טוען שלא כל כך.. אולי לא מיקמתי טוב את המיקרופון.. בכל מקרה אני מרוצה מהמכשיר מבחינת תפעול ואיכות סאונד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

orel

הוספת מיקרופון חיצוני או שאתה משתמש בזה שנמצא על המערכת?

אתה יכול לראות את ספר הטלפונים של הטלפון? יכול לראות מי מחייג אליך?

איפה מוכרים את המערכת במחיר טוב?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש במיקרופון של המערכת, אצלי לא ניתן לראות את ספר הטלפונים לא יודע אם בגלל הטלפון או בגלל שאנשי הקשר בעברית כי יש את האפשרות אבל הוא אומר NO MATCH יש גם שיחות אחרונות, חוייגו ולא נענו ואתה יכול לחייג מהרדיו דיסק אפשר לרשום שם מספר אבל לא נראה לי הכי נוח באמצע נהיגה. מי מחייג אליי רואים את המספר אבל לא את השם מהספר טלפונים. האמת שקניתי רק לפני יומיים ולא מספיק התעמקתי בקטע של הBT.

את האמת בדקתי בהרבה מקומות ועם יבואנים שאני מכיר ולכולם נגמר המלאי והם לא מייבאים כבר דגמים "ישנים", אני קניתי את האחרון שהיה במלאי לאיזה אחד אז כנראה לא תקנה אצלו.. אבל תדבר אולי עם ארט סאונד או סאונד ארט מהפורום אמור להיות לו מחיר טוב. (אני קניתי ב800 אחרי שהתווכחתי קצת הרבה :D )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא היה לי את הסוני בשביל להגיד לך אבל אני חושב שהקלריון מוציא צליל יותר נעים ויפה מכל הפיונירים וחברות אחרות כמו סוני (בתקציב הזה כמובן). כמו שלכל רמקול יש את הצליל שלו ככה גם רדיו דיסק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...