Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציאת USB בפאביה

YAV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בשעה טובה הזמנתי סקודה פאביה במבצע העכשיוי של סקודה.

הרכב מגיע עם מערכת מקורית ויציאת AUX.

אין לי כל כך 6 אלף מיותרים להתקין מערכת מולטימדיה שלהם, השאלה אם יש מתאם כלשהו שמאפשר לחבר לי זכרון נייד או אייפוד לרכב דרך יציאת AUX.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן יש.

מדובר בכניסת AUX, לא יציאה. אם הכניסה היא קדמית כל מה שצריך הוא כבל בעלות של חמישה שקלים ותוכל לחבר את האייפוד ישירות לרדיו. אם מדובר בכניסה אחורית צריך לבדוק את זה יותר לעומק.

אם ברצונך לחבר DOK זה אפשרי דרך מתאמים שונים, בארץ ניתן להשיגם בין 600-900 ש"ח, באי-ביי זה יהיה זול יותר. חפש מוצרים של connects2, זו נקודת התחלה טובה (אם כי יש זולים יותר).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה איתמר

שאלה נוספת עד כמה שאני מבין על מנת לחבר את ה DOK

צריך לפתוח את הפאנל וכביכול להתעסק עם חשמל (השאלה אם זה לא פוגע באחראיות יצרן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

אין לך אייפון או אייפוד? זה פשוט PLUG N PLAY

יש גם טלפונים עם חיבורי AUX דוגמת הנוקיה 5800 שהיה לי לפני כן , אבל האיכות שמיעה לא להיט , באייפון\פוד מצד שני , שומעים מצויין ויותר טוב מהתקן USB (או שאני מדמיין)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

אני נמצא בהתלבטות דומה ומחירי התוספות של צ'מפיונס גורמים לי לוותר עליהם.

האם מישהו מכיר או השתמש באופציות שמסתובבות באיביי?

לדוגמא:

http://www.ebay.com/itm/2-Din-Car-DVD-GPS-Player-SKODA-OCTAVIA-II-III-FABIA-/260778745986?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item3cb79fe082

או משהו כזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/09-11-Skoda-Fabia-Car-GPS-Navigation-TV-IPOD-DVD-Radio-/280680834020?pt=Car_Audio_Video&hash=item4159e1a3e4

המחיר לא זול, אבל עדיין זול בהרבה מהסכום שצ'מפיונס דורשים (6500 ש"ח).

מה מדיניות המכס בדברים כאלה? כמה תעלה לי התקנה של מוצר כזה במקום הרדיודיסק המקורי?

בתודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...