Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קנייה סיריון

amiorlin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני עומד לקנות דייטסהו סיריון ובעל הרכב אומר כי הרכב בבעלות המקום שהעניק לו מימון. שאלתי אותו אם סיים לשלם על הרכב טען שכן. שאלתי למה זה לא בבעלותו כי אמר לי שיש צורך בהעברת בעלות ואז זה סתם עוד יד.

המקום הוא אמיר נתניה. אני אישית לא מכיר את המקום.

מישהו יכול להסביר לי מזתומרת כל הקטע עם המימון? כאילו חברת אמיר זה כמו שלמה סיקסט שפשוט נותנת לך לשלם בתשלומים ולקבל אוטו חדש? אם כן מישהו מכיר את החברת אמיר הזאת? היא מנתניה...

תודה רבה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייתכן שחברת אמיר הינה חברת מימון, שמסייעת לרוכשי רכב במימון לקנייה. אינני מכיר את החברה.

מסיבה כלשהי - הרכב לא עבר לידי הנהג (אם בכלל זה היה אמור לקרות / שילם את כל הכספים / בעייה אחרת).

אם הנוהג אינו הבעלים של הרכב - הוא אינו יכול למכור את הרכב, אלא אם כן, יהיה בידו ייפוי כח של חברת אמיר, או שאתה תתנהל מולם.

נראה לי שמספרים לך כאן יותר מדי סיפורים (לא רצו להעביר בעלות בגלל יד נוספת וכו') - אני איני קונה את זה.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...