Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע בפייסבוק יש יותר תגובות לפוסטים מטופשים מאשר לרציניים?

נהג מתחיל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שמתי לב שפוסטים בסגנון: "הפלצתי", או "וידאו של חתול רץ אחורה" זוכים ליותר תגובות ולייקים מאשר להגיגים רציניים יותר על מצבנו כאומה, לא רק אצלי בוול.

מדוע?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייעוד המקורי של פייסבוק הוא CASUAL ובידורי וכך רוב המשתמשים בו משתמי יום יום שמחפשים בידור ולהרוג זמן, זה שהוא הגיע למצבים של חרם צרכנים ופרסום ודיונים פוליטיים , זה כי נכנסו לשם בעלי עסקים ופעילים פוליטיים לנצל את הכלי היעיל הזה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התשובה פשוטה.

למי כבר יש כח להגיגים ב(מת)רומ(מ)ו של עולם, חתול מפליץ זה כיף הרבה יותר.

וזהו. מה כיף, פוגע יותר ממה חשוב אך משעמם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני שמתי לב לתופעה.

יש לי אחד באנשי קשר שכל יום שישי יש לו אותו סטטוס : "קונה בשר בשביל המנגל ושותה וויסקי ונהנה מהחופש ומהחיים הטובים".

ובכל שישי יש שם לא פחות מ 20 לייק. והבן אשקרה עושה צ'ק אן לכל מקום שהוא הולך אליו. ואני אומר לך תשיג חיים כבר !.

שונא גזענים !.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה אנשים (אני ביניהם) רואים את הפייסבוק כמשהו דבילי, שבו חולקים שטויות.

פייסבוק זה איפה שאנחנו נרגעים, לא רציניים.

אני חשבתי להוריד מהפייסבוק את כל מי שאני לא מתקשר איתו על בסיס יומיומי.

לפחות עכשיו יש את גוגל+, ושם אני אשים רק את האנשים המשעשעים שלי, ולא אנשים רציניים.

אגב, אני לא כותב שם דברים ממש חכמים. אני כותב יותר שטויות כדי שאוכל לשעשע את החברים.

בטוויטר אני כותב רק על תהליכי עיכול שונים שיש לי עם תיאורים גראפיים מאוד (אבל שם אני אנונימי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היעוד של פייסבוק זה להפליץ כל פעם שאתה מפליץ.

כן אה...

גם אני שמתי לב לתופעה.

יש לי אחד באנשי קשר שכל יום שישי יש לו אותו סטטוס : "קונה בשר בשביל המנגל ושותה וויסקי ונהנה מהחופש ומהחיים הטובים".

ובכל שישי יש שם לא פחות מ 20 לייק. והבן אשקרה עושה צ'ק אן לכל מקום שהוא הולך אליו. ואני אומר לך תשיג חיים כבר !.

אני חושב שזה באמת מדגים את מה שנאמר פה, שפייסבוק זה יותר אסקפיזם ובידור מאשר מקום להחלפת דיעות ורעיונות. יותר קרקס מאשר "כיכר העיר".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמתי לב שפוסטים בסגנון: "הפלצתי", או "וידאו של חתול רץ אחורה" זוכים ליותר תגובות ולייקים מאשר להגיגים רציניים יותר על מצבנו כאומה, לא רק אצלי בוול.

מדוע?

מאותה סיבה ש-95% מהטוקבקים באינטרנט הם מפגרים - כי באופן כללי אנשים הם טיפשים. זה לא קשור ל-casual או בידור, כי גם אותם אפשר לעשות בצורה סמי-אינטיליגנטית. זו פשוט טיפשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממממ, הסבר בבקשה...

בבקשה,

התכוונתי לזה שרוב האנשים לא אוהבים לחשוב יותר מידי,

יש פוסט מטופש וסתמי - כל אחד יכול להגיב מה שעולה לא בראש,

בלי להביע דעה או עמדה על נושא רציני או להשקיע מחשבה בתגובה שלו.

ולפעמים זה נחמד לעשות כך, כמו שלפעמים זה נחמד לפתוח פה שרשור על משהו לא רציני מידי.

הבנת את ההקבלה? :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיבות ותהיות אפשריות:

1. לאנשים אין כוח להתעסק בדברים רציניים. עדיף להתעסק בדברים הרדודים.

2. הרוב המגיב, שייך לקבוצת האנשים הלא רציניים.

3. כל העסק אינו רציני או הדרדר במשך הזמן להיות כזה.

4. מה זה פייסבוק ? :|

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולפעמים זה נחמד לעשות כך, כמו שלפעמים זה נחמד לפתוח פה שרשור על משהו לא רציני מידי.

הבנת את ההקבלה? :wink:

הבנתי, תודה :-) אבל הכוונה שלי בפתיחת השרשור היתה רצינית, סורט אוף. פייסבוק היא במה נהדרת לשיתוף ברעיונות, אבל לרוב היא מנוצלת להגיגים בנאליים, ועניין אותי מה חושבים אחרים על התופעה.

התשובות של כולכם עושות הגיון, ואני מניח שאנשים באמת רוצים גרסה לייט של תקשורת בין אישית, בלי אתגרים מחשבתיים ובלי קונפליקטים עם תפישת עולמם...

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...