Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 407 2005/6

nissan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

אני מתלבט המון לגבי הרכב הנ"ל, מקריאה כאן בפורום הדברים הבולטים לגבי הרכב זה צפיפות יחסית במושבים האחוריים, בגז' קטן וגיר שגורם למנוע להרגיש חלש.

מבחינת היתרונות נוחות נהיגה, שקט בנסיעה, איכות ההרכבה ורמת האבזור.

מבחינת עליות החזקה, אני לוקח בחשבון עלות חלקים בלבד שכן אני מטפל ברכב בעצמי אלה אם כן תיווצר תקלה שתצריך בדיקה עם סורק והגעה למוסך.

בסך הכל הרכב עושה רושם של אמינות לא רעה יחסית ללא יותר מדי הפתעות שאופייניות לצרפתיות, אבל בתמורה הרכב מאוד מפנק ומספק חווית נהיגה כיפית ונחמדה.

אני נוהג כבר כמעט 5 שנים בלאנצ'יה דדרה ממודל 1995 מנוע 1800, כך שאת ההשוואות של מכוניות אני עושה ביחס אליה, והרבה רכבים חדשים לא מתקרבים אליה גם בנוחות הנסיעה וגם בחוויית הנהיגה שהאיטלקייה נותנת לכן אני לא ממהר להיפטר ממנה, אבל משהו בפג'ו מושך לי את העין מאוד ולפני שאני עושה צעדים פרקטיים של טלפונים ובירורים אני אשמח לחוות דעת של אנשים שמכירים את הפג'ו גם ברמת הנסיעה וגם ברמת ההחזקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי לנהוג מספר פעמים לא מבוטל ב-407 (רכבי ליסינג).

לטובה - נוחה מאוד, מאובזרת טוב, מערכת שמע טובה, יפה למראה, שקטה גם במהירויות שיוט גבוהות.

לרעה - תקלות חשמל קטנות ומציקות (גילוי נאות - אין לי פירוט. זה נאמר לי מקצין הרכב), גיר ככה-ככה, "יציאה" מהוססת ביותר ממצב עמידה (יש איזשהו "חור" / השהייה, עד שהרכב מגיב לגאז בתחילת נסיעה. אני מצאתי את זה דיי מרגיז), סחירות (תלוי איך מסתכלים על זה - מצד המוכר או הקונה). איכות ההרכבה - טובה אולי במונחי רכבים צרפתיים, אך נופלת בוודאי מהגרמניות בנות זמנה (פאסאט משנתונים דומים, למשל).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלות קטנות אני רגיל אליהם כבר לא נורא, מה שמעצבן ממש שאין בארץ יבוא של המכוניות האלו עם גיר ידני פשוט מתסכל כי אני בטוח שזה היה רכב שונה לגמרי לנהיגה עם גיר ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שחולגי כתב , רכב נוח ומאובזר עם גיר(AL4) קצת בעייתי.

יש לך את סיטרואן סי5 מאותם שנים שמבחינת נוחות ואמינות עדיפה,אבל היא מרגישה קצת מיושנת ולא עדכנית.

תעשה נסיעת מבחן על שניהם ותראה מה יותר מתאים לך.

Hyundai IONIQ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...