Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי טבחים שנראות כמו נעליים - יש חיה כזאת?

סאפיר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

במסגרת העבודה שלי אני הולך הרבה על רצפות רטובות וחלקות ממים או שמן. השאלה שלי היא אם יש נעליים שלא מחליקות (כמו הנעלי טבחים) אבל שנראות כמו נעליים נורמליות. שיהיה ברור שעד היום עברתי אולי 15-20 זוגות נעליים, כולן לטענות המוכרים ”אין מצב שמחליקות” (אני לא בוחר נעליים ואז שואל, אני שואל ואז מתוך המבחר בוחר) אבל אף אחת לא באמת נתנה אחיזה ברטוב כמו שצריך.

לגבי תקציב אין כרגע הגבלה, אני רוצה לראות קודם מה קיים, אחרי זה נחליט.

תודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב שיש נעל שלא מחליקה על שמן.. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

אני במקרה טבח ונועל בירקנשטוק, על מים אתה לא מחליק, נעל מאד נוחה (עד כדי כך שאני לפעמים הולך איתה לא במסגרת עבודה)

אבל שמן בננות וכו' אתה מחליק כמו גדול.

:smilecolr:snipersmi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש חנות מיוחדת לנעליים בטיחותיות, יש להם כ-40 דגמים, חלקם יפים מאוד. המחירים נעים בכ-300-900 ש"ח

החנות נקראת אינטרו בטיחות והיא נמצאת בראשל"צ, רחוב ספיר 6 בתןך המבנה התעשייתי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגפון בלאנסטון 500 מוגדר כדוחה שמנים ונוזלים אחרים. מנסיון הוא נותן אחיזה כמעט בכל מצב, למרות שבתוך שלולית שמן עדיין הייתי הולך בצעדים "מלמעלה" ולא מהעקב וקדימה :wink:

אני אמנם לא טבח, אבל המגפון נוח מאד, מגן יופי על הרגל ועמיד בצורה יוצאת דופן.

מצ"ב פרטים.

lightblunnies.pdf

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלא נראות נחמד, יש לי דומות של טימברלנד, אבל לא אוחזות בשיט.

אתה יודע איפה אפשר להשיג אותן?

יש חנות מיוחדת לנעליים בטיחותיות, יש להם כ-40 דגמים, חלקם יפים מאוד. המחירים נעים בכ-300-900 ש"ח

החנות נקראת אינטרו בטיחות והיא נמצאת בראשל"צ, רחוב ספיר 6 בתןך המבנה התעשייתי.

לא ציינתי, אני מצטער, אני מחיפה

לא חושב שיש נעל שלא מחליקה על שמן.. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

אני במקרה טבח ונועל בירקנשטוק, על מים אתה לא מחליק, נעל מאד נוחה (עד כדי כך שאני לפעמים הולך איתה לא במסגרת עבודה)

אבל שמן בננות וכו' אתה מחליק כמו גדול.

אני מדבר על בירקנשטוק, אני לא רואה את עצמי נועל אותן. אבל הן באמת אוחזות בצורה מטורפת

*מישהו יודע אולי על דגם של קאטרפילר שעומד בקריטריונים? אני דיי אוהב את העיצובים שלהם

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברשתות טיולים, חנויות של ציוד גינון ועבודה וכדומה.

יש גם דגמים של חברה שנקראת רדבק Redback שנחשבים טובים באותה מידה.

אין קשר בין הטימברלנד לבלניז או לרדבק, אולי חוץ מהגיזרה. הטימב' הם לא מגפי עבודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עובד רוב היום בסביבת שמן.

נעלי העבודה שלי הן Redback דגם USBBK.

הנעליים הקודמות היו Blundston 500, והיום משמשות נעליים יומיומיות (זוג אחר, כן?)

כמעט אפס החלקה גם על משטחים מאוד בעייתים בשניהם. כמו כן, אטומות לחלוטין למים.

הבלנדסטון היו לי קצת יותר נוחות

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...