Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב דייהטסו סיריון מחברת "אוטו דיל". הרכב הינו שנת ייצור 2007 יד ראשונה פרטי עם 38,000 ק"מ. לקחתי את הרכב לבדיקה לפני קנייה ב"מבדק" בהרצליה ואלו התוצאות הלא תקינות שיצאו:

מנוע - רעשים במנוע + מגלגלות ואביזרים, לתקן - סיבובי מנוע לא יציבים - לתקן ולחזור לבדיקה.

שילדה ומרכב - פגיעות פח ופגמים בצבע, מעיכות סף ימין/שמאל, מעיכות בתחתית, פגושים פגומים.

מערכת תאורה כולל מצבר - מצבר 6/2009, תריס למזגן פגום.

העברת כוח - גומיות מגן לצריות פגומות

הערות כלליות - לבדוק רצועת תזמון (במנוע עם רצועה) - יש לברר זמני טיפולים, חסר מגן תחתון למנוע.

בשיחת סיכום נאמר לי שהאוטו במצב כמעט חדש ושהבעיות אינן קריטיות במיוחד או משהו בסגנון.

קצת מטריד אותי שיש משהו לא תקין במנוע ברכב עם כ"כ מעט קילומטראז' ...(למרות שאין לי מושג עד כמה זה קריטי)

אשמח לשמוע דעתכם של אלו המבינים בדבר (כי לי אין מושג!)

המון המון תודה !!

פורסם

הבדיקה טובה. בעיקר כסת"חים.

בכל רכב משומש יירשמו ריג'קטים שוליים כלשהם גם אם הק"מ נמוך.

סה"כ המצב פה טוב ואין שום דבר שצריך למנוע קנייה.

V5

פורסם

זה סתם כסת"ח רגיל, בשביל להיות בטוח כנס למוסך מורשה של דייהטסו שיבדקו אם יש רעשים חריגים.

אני גם הייתי בודק שלא נגרם נזק לציריות מכיוון שהגומיות שלהם קרועות (הערכת נזק של עד 2K ש"ח, אופציה טובה בשבילך למיקוח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבדיקה נראית בסדר, עם הכסת"חים הרגילים.

תתעקש גם בבקשה שישלימו לרכב את כיסוי מגן מנוע התחתון (היה כאן שרשור על שמכון בדיקה לא איתר חוסר בנ"ל. הקונה שילם לאחר הבדיקה מספיק כסף ע"מ להשלים הכיסוי).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...