Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע כל עוד לא קנית רכב מצ'מפיון אני יכול להגיד לך שכבר תסיר 90% דאגות מליבך :lol:

ועל שאר השאלות כבר ענו לך ...

כמה זה נכון:roll:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לך. טופס הנ"ל שווה זהב.:-D

הדפסתי אותו.

יש לי כמה שאלות לטופס המצורף:

מה אני צריך לחפש מתחת לפגוש הקדמי בחלקו התחתון?

איך אני יודע שצמיגים חדשים, הרי תאריך של צמיגים הוא מקודד משהו?

האם אתם גם ביקשתם להעלות את הרכב על ליפט?

מה באמת נותנים ערכה של נורות רזרביים?

מה זה מצית מקורי? איך הוא שונה מהלא מקורי?

האם יצאתם עם הרכב לנסיעת מבחן לפני החתימה?

כמה זה "דלק מינימאלי"?

תודה מראש לכל העונים.

על דופן הצמיג יהיו מוטבעות 4 ספרות,2 הספרות הראשונות מציינות את השבוע שבו ייצרו את הצמיג,ה2 האחרות את השנה.

לדוגמא-2210-שבוע 22 בשנת 2010

עוד דוגמא 1009-שבוע 10 בשנת 2009

לא מסובך בכלל,שים לב שתאריך של כל ארבעת הצמיגים הוא לא מעל חצי שנה.

פורסם

יש לי שאלה . שם הוא אומר לכוון מראות צדדיות כך שלא נראה את צידי המכונית. אבל השתמשתי תמיד בהשתקפות של צידי אחוריים של רכבי במראות צדדיות הרגילות ( לא פנורמיות ) כדי לחנות ברברס בין המכוניות העומדות כדי לא לפגוע בהם. מה אני אעשה עכשיו?

אתה לא צריך לראות את הצדדים של הרכב 99% מהזמן, אל תדאג התחת של האוטו עדיין שם :)

עדיף שהמראות יהיו מכוונות אל השטחים המתים.

כאשר תגיע לחנייה, שם כבר אפשר להטות את הראש כדיי לראות באמת איפה הכנפיים האחוריות שלך נמצאות - זה עדיף על כל פעם להתאמץ כדיי לראות מה הולך בצדדים שלך תוך כדיי הנהיגה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

היי היי לא להילחץ כולה רכב

דברים שאתה יכול לעשות לפני שאתה קונה את הרכב:

1. פתח מכסה מנוע,תוציא את המדיד של השמן מנוע,תמרח טיפה מהקצה על האצבע שלך ותסתכל בשמש, אם תראה נצנוצים (חתיכות מתכת קטנטנות) אל תיקח את הרכב אפילו לבדיקה. מה ז"א : ברגע שמנוע עובד בטורים גבוהים באופן קבוע נוצר מעין חיכוך של הבוכנה עם הצילינדר, חתיכות המתכת עדות לכך, כלומר זיינו את המנוע

2. תסתכל על הקווים של הרכב כלומר לך לבגאג' ובצדדי הרכב תסתכל על הפס על הדלתות, כלומר הפס דרך הדלתות ועד למכנסה מנוע, במידה ויש אי דיוק כנראה שהחליפו דלת או כנף (נקודה למחשבה)

3. סיבוב ברכב, נסיעה ללא סחיטת דוושה כלומר לחיצה קבועה על הדוושה ותוך כדי כך בדיקה של העברת הילוכים נורמאלית.

4. שסי, עדיף שלא נתחיל כי לא נסיים עדיף לתת למומחה להסתכל

בהצלחה !

פורסם
יש לי שאלה . שם הוא אומר לכוון מראות צדדיות כך שלא נראה את צידי המכונית. אבל השתמשתי תמיד בהשתקפות של צידי אחוריים של רכבי במראות צדדיות הרגילות ( לא פנורמיות ) כדי לחנות ברברס בין המכוניות העומדות כדי לא לפגוע בהם. מה אני אעשה עכשיו?

אתה לא צריך לראות את הצדדים של הרכב 99% מהזמן, אל תדאג התחת של האוטו עדיין שם :)

עדיף שהמראות יהיו מכוונות אל השטחים המתים.

כאשר תגיע לחנייה, שם כבר אפשר להטות את הראש כדיי לראות באמת איפה הכנפיים האחוריות שלך נמצאות - זה עדיף על כל פעם להתאמץ כדיי לראות מה הולך בצדדים שלך תוך כדיי הנהיגה.

יואב

תודה לכולם על העצות.:-)

בעיה שאין לי מושג איך לעשות את זה באופן מעשי. 12-13 שנה התרגלתי לנהוג יום יום עם מראה פנורמית כשאני, כנראה , מתעלם ממראות צד. עשיתי חניה ברברס בין מכוניות תמיד כשאני מסתכל במראה צדדית על חלק של הרכב שלי ורכב שאני חונה לידו. להטות את הראש כוונה לאחור או לכיוון מראה צדדית ?אני אנסה בלי מראה פנורמית. תהיה לי עבודה קשה.8)

פורסם

התכוונתי הטיית הראש לצדדים, לכייון המראות, על מנת להגיע לזוית שבה אתה כן רואה את התחת של האוטו.

לגבי איך לעשות את זה. תבקש ממישהו שלא יחשוב שאתה משוגע, לעמוד מאחורי האוטו ואז לעבור לצידו של האוטו.

אתה אמור לראות אותו ברצף - כולל נקודת חפיפה של אצבע או שתיים בין המראות.

ואז שיילך לאורך צד הרכב - כאשר הוא יעלם מהמראה הצדדית - אתה כבר אמור לראות אותו בזוית העין - על בן אדם אולי זה יהיה קצת קשה לבצע - אך עם מכונית חונה ליד - יותר קל.

סליחה שזה נשמע קצת מסורבל, פשוט הרבה יותר קל להדגים את זה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
התכוונתי הטיית הראש לצדדים, לכייון המראות, על מנת להגיע לזוית שבה אתה כן רואה את התחת של האוטו.

לגבי איך לעשות את זה. תבקש ממישהו שלא יחשוב שאתה משוגע, לעמוד מאחורי האוטו ואז לעבור לצידו של האוטו.

אתה אמור לראות אותו ברצף - כולל נקודת חפיפה של אצבע או שתיים בין המראות.

ואז שיילך לאורך צד הרכב - כאשר הוא יעלם מהמראה הצדדית - אתה כבר אמור לראות אותו בזוית העין - על בן אדם אולי זה יהיה קצת קשה לבצע - אך עם מכונית חונה ליד - יותר קל.

סליחה שזה נשמע קצת מסורבל, פשוט הרבה יותר קל להדגים את זה.

יואב

טוב תודה, אני אצטרך ללמוד מחדש. כיתה א'.:wink:

פורסם
הכי חשוב אל תבוא בגישה של "איפה מנסים לדפוק אותי".

תגיע בגישה חיובית וככה גם תצא.

העצה הכי חשובה מכל השרשור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
על דופן הצמיג יהיו מוטבעות 4 ספרות,2 הספרות הראשונות מציינות את השבוע שבו ייצרו את הצמיג,ה2 האחרות את השנה.

לדוגמא-2210-שבוע 22 בשנת 2010

עוד דוגמא 1009-שבוע 10 בשנת 2009

לא מסובך בכלל,שים לב שתאריך של כל ארבעת הצמיגים הוא לא מעל חצי שנה.

ואם התגלה שתאריך הייצור מעל חצי שנה ? נראה לך שחליפו לרכב את הצמיגים ?

רוב העונים באשכול נראים לי פארנואידים ברמות :shock:

נראה לי שאת הנשים שלכם שלחתם לבחינה גרפולוגית+בדיקה גיניקולוגית+בדיקות כלליות ובדיקה חיצונית אצל פלסטיקאי לפני החתונה.

אני רכשתי 3 גולפים בצ'מפיון ולא ניתקלתי בשום נזק או חריגה ברכב.הדבר היחיד שבדקתי לפני חתימה על קבלת הרכב האם יש מנוע מתחת למכסה.

איזה כייף לי :)

פורסם
כשקיבלתי את הרכב האחרון שלנו קפצתי לקומפיוטסט לבדוק את עובי הפח לפני שחתמתי על הטפסים. כל השאר כפי שאמרו לך

אולי עובי הצבע ?

למה בחרת לבדוק דווקא את עובי הצבע ולא יחס דחיסה/נפילת לחץ ועל הדרך סריקת תקלות במוסך מורשה ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...