Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

El Camino

shmrock
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראייתי אל קמינו 79 בצבע אדום למיכרה ביד שתיים שעבר שיפוץ בכל חלקי הרכב. האוטו נראה מדהים בתמונות ובעל הרכב משבח אותו ללא סוף. בכמה כוח סוף מדובר על מנוע 350? להרבה מכם יש ידע רב בנושא האל קמינו, מה דעתכם לגבי הרכב הזה שהוא למכירה? אולי מישהו מכיר את הרכב עצמו? רב תודות

פורסם

הרכב מושקע ברמה מטורפת הלוואי עלי כזה שיפוץ.

המנוע אם הבנתי את ההתלבטות שלך זה החלק הכי קל בשיפוץ של רכב.

אם אתה מחפש כח סוס תמיד אפשר להוסיף לרכב שבנוי טוב.

פורסם

אני תמיד אהבתי רכבים ישנים. ראייתי בזה גבורה שרכב בן הרבה שנים מסוגל להיות אמין כמו רכב חדש. הבעייה היא שאין לי זמן להתעסק כבר אם הרכב כמו פעם. פעם היה לי זמן וגם מאוד אהבתי את זה. אני מעוניין ברכב שאני יכול לנסוע בו יום יום אם מינימום התעסקות. השאלה היא האם הרכב הזה עונה על הדרישות? הוא ציין שהמנוע 350 ולא 305. איך מבדילים? תודה

פורסם

תבדוק בניירות שלו.

305- נפח מנוע 5000

350=נפח 5700

נדמה לי שלאדום הזה יש יותר מזה.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

לא מספיק לבדוק בניירת...

למה אתה נותן לו עצה לא טובה?

ואם ב"ניירת" כתוב 5700 או 4300 ותכלס יש לרכב מנוע מורכב של 5000?

או ההיפך? או ההיפך של ההיפך?

בחיבור לגיר, צד הנהג, על הבלוק, ניתן לראות את הנפח "האמיתי" של הבלוק

ולא ניירת !!

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

תגיד SHMROCK

למה אתה לא הולך לבדוק את הרכב ואת נפח המנוע?

נותנים לך פה עצות

ואתה ממשיך לשאול שאלות של תם או אחד שלא יודע לשאול

מתלבט על גבי האתר והכתוב מה ניפחו של המנוע...ואיך הרכב...אז לך פשוט לבדוק זאת במו עיניך !!

תניע, סע, תנהג, חוש את הרכב, נוח לך? לא נוח לך? מרגיש חיבור?

במקום לבשל את הדג לפני שתפסת אותו, לך בכלל תקנה חכה ותנסה לתפוס אותו

בהצלחה!

וחזור אלינו עם רשמים מעשיים ולא תיאורטיים!!

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

את האל קמינו שלי לקח קצת זמן אבל הפכתי לאמינה ולרכב יום יום,אם אנחנו מדברים על אותו רכב,וזו האל קמינו עם ההגה ניקל עם להבות,אז היא יפיפיה אבל צריך לבדוק אותה יותר מקרוב,לך תבדוק איזה גיר יש שם,בולמים צמיגים,ריצפה,רישיונות מסודרים,מחיר(הכי חשוב)ותחזור אלינו.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אכן לבדוק גיר רישיונות,התאמת מנוע לבודי,מכות שריטות,אם הכל תקין אז גם להכין מוסך טוב וכסף,כי יש כאן אחזקה שוטפת כמעט כמו כל רכב אספנות.

פורסם

אתם צודקים, אך אין לי נסיון ואני לא מכונאי. אני יכול לבדוק האם יש מכות, שריטות, חלודה וכו. חוץ מי זה, זה רכב שפורק לגורמים והורכב מחדש ואין לי מושג מה לבדוק וגם אם היה לי לא הייתי יודע מה לבדוק. לכן אני שואל אתכם משום שאתם מועדון צמוד האם "אולי" אתם מכירים את הרכב. אני מכיר את עצמי ,ואני אתלהב ולכן אני לא אעשה החלטה על פי הגיון. אני סך הכל רוצה רכב שיכול לשמש אותי יום יום עם מנימום בעיות.

פורסם

אכשהו נראה לי שאתה לא הכתובת של רכב כזה,זה רכב להשקעה,לגביי אמינות...זה מאוד תלוי במצב הרכב ומי נהג בו בעיקר כשמדובר על שנת 79,לבוא ולומר לך "תקנה את הרכב סע בו יום יום ללא תקלות ותזכה איתו לשנים ארוכות" אני לא יכול לומר לך.

פורסם

הרכב חדש ,חדש ,חדש ,מנוע 305 305, 305....הושקעו בו 10 שנים של איסוף חלקים והרכבתם בזמן השיפוץ ...חדש חדש חדש מנוע 305 ...שנחזור על זה? 305

• תוכן חדש...