Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עד לפני יומים האוטו היה במצב מעולה פתאום הוא התחיל להתחמם נסעתי למוסך ולאחר בדיקה שגרתית גילו שהלך לי ראש מנוע , טיפלתי בבעיה החלפתי לו ראש מנוע הבעיה שעוד היתה לאוטו שגיליתי לפני יומים שהאוטו כולו מקרע אני נוסע ופתאום הוא מתחיל לקפוץ לפעמים זה נעלם אבל האוטו אבל שזה קורה האוטו קשה לו להאיץ וגם אני מרגיש שהוא אוכל לי דלק כפול המוסך אמר לי שזה הכבלים .. הם ישנים וצריך להחליף וסיכוי מאוד קטן שזה פלאגים עכשיו מה לעשות לקנות פלאגים חדשים וגם כבלים או שזה לא הפלאגים? ומישהו יודע בערך מה מחיר סביר של הכבלים כי הלכתי לחלפים אמרו לי 260 שקל מקורי 8 שסטומים..

מה אתם אומרים?

יש לצין שגם האוטו עבר טיפול עשרת אלפים לפני חודש אבל פלאגים לא הוחלפו

• ספונסר פורום
פורסם

אני אומר שכנראה תיקנת את ראש המנוע במוסך זול ולא מקצועי. מוסך מקצועי היה בודק את מצב המצתים בזמן הטיפול לראש ומחליף אותם.

על סמך הנתונים שנתת קשה לקבוע אם זאת התקלה או לא. גש למוסך מקצועי שיאבחן את התקלה ולא ישלח לך לחפש אותה בשיטת "חפש זאת בעצמך".

פורסם
שלום עד לפני יומים האוטו היה במצב מעולה פתאום הוא התחיל להתחמם נסעתי למוסך ולאחר בדיקה שגרתית גילו שהלך לי ראש מנוע , טיפלתי בבעיה החלפתי לו ראש מנוע הבעיה שעוד היתה לאוטו שגיליתי לפני יומים שהאוטו כולו מקרע אני נוסע ופתאום הוא מתחיל לקפוץ לפעמים זה נעלם אבל האוטו אבל שזה קורה האוטו קשה לו להאיץ וגם אני מרגיש שהוא אוכל לי דלק כפול המוסך אמר לי שזה הכבלים .. הם ישנים וצריך להחליף וסיכוי מאוד קטן שזה פלאגים עכשיו מה לעשות לקנות פלאגים חדשים וגם כבלים או שזה לא הפלאגים? ומישהו יודע בערך מה מחיר סביר של הכבלים כי הלכתי לחלפים אמרו לי 260 שקל מקורי 8 שסטומים..

מה אתם אומרים?

גם לי היה פיאט פונטו ספייס 2001 אותה בעיה,תיקנתי ראש מנוע במוסך חאפר ואחרי חודש וחצי הלך שוב הראש מנוע,הפיאטים רגישים מאוד לחום ואם אתה לא מתחזק בצורה מושלמת את האוטו אתה מקבל בראש,עצה שלי תמכור

לגבי הקפיצות אצלי הייתה אותה בעיה ואמרו לי שהבעיה בתושבת מנוע,שעולה בסביבות ה-400 ש"ח

פורסם

סתם שאלה מבן אדם שמעוניין לקנות את אותו הרכב,

ממה נגרם התחממות? וזאתהייתה התחממות חמורה?

כמו כן כמה עולה לשפץ ראש מנוע לרכב הנ"ל?

תודה מראש, גלאם עמית.

פורסם

אחת הבעיות של התחממות נגרמת על ידי שימוש נוזל קירור לא מה שיצרן ממליץ.

היצרן ממליץ נוזל 50\50 פאראפלו ומיים. יש כאלה שרוצים לחסוך ושמים רק מיים או נוזל קירור אחר.

פורסם

, ובנוגע לשאלתי השניה כמה עולה שיפוץ ראש?

ודבר נוסף במידה ואני קונה רכב שלא השתמשו בו בנוזל המלצת היצרן לאורך שנות חיו, ואני מקבל אותו וישר מחליף לו,

האם נגרם נזק לטווח הארוך? או שבזה תמו הבעיות בעניין הזה?

פורסם

יכול להיות יותר גרוע, יש רכבים שמרבית חייהם טופלו בקמצנות יתרה או חוסר ידע, וטופלו רק ע"י מי ברז.

במצב כזה כל המערכת קירור מלאה באבנית משקעים וחלודה ואז שימוש בנוזל קירור איכותי יכול לבוא ולהחמיר את המצב עקב הסרת המשקעים והחלודה ואז לגרום לסתימות ונזילות.

אני לא הייתי מתקרב לרכב שלא טופל ע"י נוזל קירור איכותי, גם אם כל שאר הנתונים שלו מעולים והוא ממש "מציאה".

פורסם

מה אתם אומרים?

שלום רב !

בסבירות גבוהה שהמוסך חאפר !

וסבירות נוספת שיש הרכבה לקוייה של שרשרת הטיימינג, החלפת פלגים וחוטי הצתה לא תפתור לך את הבעייה, ורק תעלה את הוצאותייך על הרכב, ותשמש כר נרחב להתנערות המוסך מהבעיות שנוצרו בגלל עבודה לקוייה שלו.

למוסך אסור לשלוח אותך לחפש.....

הוא אמור לפתור זאת בעצמו, וגם בהשקעת שעות עבודה רבות על חשבונו, מבלי לחחיב את הלקוח על מחדליו הוא. זה המוטו שלי.

אל תחליף עדיין שום חוטי הצתה ופלגים שהיו אני מניח תקינים ולא גרמו לך בבעיות לפני פירוק הראש.

אל תתן למוסך לכוון אותך למצוא את המטבע מתחת לפנס, חפש אות המטבע במוסך שטיפל בראש, ופספס שן עד שננים בטייימינג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מוסך מורשה של פיאט בקרית גת , כף שהוא לא חאפר .

תיקון ראש מנוע עלה לי 2470 שקל כולל מע''מ

פורסם

שלום רב !

אם מדובר על מוסך מורשה של פיאט, על אחת כמה וכמה, לא מקובלת העובדה שרכב יוצא ממוסך במצב שכזה, שידוע לכל ילד בתיכון שהדבר לא מתאים למוסך מורשה, אלא לחאפר בלבד.

במידה והרכב יוצא ממוסך במצב שתארת, והוא שולח אותך להחליף חוטי הצתה יבשים ופלגים בתואנה שזאת הסיבה, זוהי חאפריות לשמה!

אם הפלגים וחוטי ההצתה לא תקינים מדוע לאהוחלפו במוסך?

אם הם תקינים , ויוחלפו על ידך ללא צורך , ויתברר שהבעייה נשארת מי אמור לפצות אותך על הההוצאה הנוספת, בהנחה שהבעייה בכלל בטיימינג?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...