Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

שלום חברים,

האם זה בעייתי למלא דלק ממיכל שהיה בו שמן סויה לפני זה?

זה ממש חושב לי אז בבקשה תגובתכם המקצועית.

תודה מראש,

רפאל

פורסם

שלום רב !

ברכב מוזרק, זה עלול להשבית את הממיר קטליטי, ברכב קרבורטור, הכל תלוי בכמות שמן הסויה במיכל, הדבר יתבטא בתופעת עשן לבן וסמיך מצינור הפליטה, שיעלם עם הזמן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה,

מדובר במאזדה דמיו 2002.

אני כמבן אשתוף את הגלון כמה פעמים לפני השימוש אבל אתה אומר שזה עלול להרוס את הממיר הקטליטי ברכב הזה?

בתודה,

רפאל

פורסם

אם אתה שוטף אז עם דגנרט שממיס את השמן

לשטוף את הדגנרט ושאריות השמן

לייבש טוב (אפשר עם לחץ אוויר)

וכמובן לפני המלוי לשטוף עם בנזין טוב טוב להוציא את המים ושאריות הדגנרט שלא יצאו עדיין

אם שטיפה מתבצעת טוב לא אמורה להיות בעיה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

טוב, הפחדתם אותי עם כל הניקויים ועם כל האזהרות.

אני אקנה גלון חדש.

יש למישהו מוסג איפה מוכרים גלונים גדולים יחסית (10 ליטר ומעלה)?

פורסם
רפאל למה פשוט לא לקנות ג'ריקן נקי במקום להסתבך ולקוות ששום דבר לא יהרס?[/quote]

שאלה טובה ובמקומה !!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדעתי ניתן לקנות ג'ריקן גדול בחנות לכלי בניין. ראיתי גם באייס או הום סנטר ג'ריקנים יעודיים לדלק, ממתכת עם פקק לחץ אטום.

פורסם

בהום סנטר מוכרים את הג'ריקן הצהוב הידוע מהשמנים ב 20 שח אם זכרוני לא מטעה אותי וב 40 שח אם רוצים אותו עם ברז. יש אחד לבן יותר גדול אבל לא רוצה לומר לך מחיר שאני לא זוכר.

שאלה לי אלייך, למה צריך לתדלק רכב כמו שלך מג'ריקן? אני אישית השתמשתי בכזה שניתן לי מבעלי פיצריה. השתמשתי בג'ריקן למלא דלק ולהביא אותו ברכב על מנת לתדלק את האופנוע שלי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...