Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בפ'גו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם מישהו יודע לאמוד כמה אמור לעלות תיקון באוטו הזה- אני צריכה להחליף ראש מנוע והציעו לי ב1400. זה אמור לעלות ככה?

פורסם

זול מאוד עד כדי כך שנישמע לא הגיוני אלא אם כן מישהו עושה את זה בשחור.... או שהוא מבני דודנו :)

האם זה כולל את העבודה כולל חלקים והכל? האם זה ראש מנוע מפירוק?

:)
פורסם

אורית שלום רב, וברוך בואך לפורום !

ראשית צייני להבא , מה שנת היצור וגודל המנוע.

כן פרטי בהרחבה, עד כמה שידוע לך, ראשית מה הסיבות, ותופעת הלוואי שהביא אותך למוסך להחלפת ראש מנוע?

שנית שאלתך מעורפלת, ולא נהוג להחליף ראש מנוע אלא רק במקרים מסוימים שהוא פסול, ולרוב משפצים את ראש המנוע המקורי שברכבך, שכולל ישור ומלוי ראש מנוע, החלפת גומיות שסתומים, וליטוש תושבות שסתומים והתאמתם לשסתומים.

מרכיב שיפוץ ראש המנוע הוא העיקר אך הוא חלקי, ובנוסף לרוב נוסף מרכיב נוסף של החלפת חגורת טיימינג, ומותחנים, החלפת מחזירי שמו גל זיזים, והחלפת משאבצ מים ותרמוסטט.

תוסיפי פריטי עזר נוספים, כמו שמן מנוע ומסנן שמן מנוע, מי קירור, קיט שיפוץ ראש, ועבודה תעברי בקלות את ה2000 שקל וצפונה.

לסיכום מרכיב העלות הוא לא סופי ולא החשוב, אלא איכות ומקצועיות העבודה.

קראי בשרשור הבא, ומכאן תלמדי ששיפוץ ראש מנוע , נהוא לא כמו קניית שמלה או נעלים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=377818

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חחח כן הוא מבני דודינו..האמת שאני מכירה אותו דרך חבר מאוד קרוב ובגלל זה המחיר. סומכת על העבודה שלו.

צביקה- לגבי כל השאלות ששאלת אין לי תשובות כי זה ג'יבריש מבחינתי, לא מבינה בזה כלום. מה שאני כן יודעת להגיד זה שיש נזילה במיכל מים, אז כל יומיים בערך אני ממלא את המיכל. במשך שבוע או יותר לא יצא לי למלא את המיכל והחום מנוע עלה אבל המשכתי לנסוע עם הרכב. לקחתי אותו לבדיקה ושם המוסכניק פתח את המכסה מנוע ואמר שבגלל שיש על הפקק נוזל צמיגי וצהוב זה אומר שיש להחליף את הראש מנוע. הוא ציין שכמו שאמרת הוא ישתמש באותו ראש, פשוט יבצע לו חריטה או משהו כזה ויחליף עוד כמה דברים.

בכל מקרה, לפי התשובות שלכם אני מבינה שהמחיר אחלה..תודה :)

פורסם

מכיר טוב את בני דודנו ואפילו אני מכיר בן דוד כזה ששנים אני עובד איתו ואכן אצלם זה המחירים ובניהם יש שיודעים לעשות אחלה עבודה. את יכולה רק לומר איפה הוא ממוקם אולי אנחנו מיתכוונים לאותו בן דוד? או שאולי הוא הדוד של הדוד שאני מכיר? :)

:)
פורסם
חחח כן הוא מבני דודינו..האמת שאני מכירה אותו דרך חבר מאוד קרוב ובגלל זה המחיר. סומכת על העבודה שלו.

צביקה- לגבי כל השאלות ששאלת אין לי תשובות כי זה ג'יבריש מבחינתי, לא מבינה בזה כלום. מה שאני כן יודעת להגיד זה שיש נזילה במיכל מים, אז כל יומיים בערך אני ממלא את המיכל. במשך שבוע או יותר לא יצא לי למלא את המיכל והחום מנוע עלה אבל המשכתי לנסוע עם הרכב. לקחתי אותו לבדיקה ושם המוסכניק פתח את המכסה מנוע ואמר שבגלל שיש על הפקק נוזל צמיגי וצהוב זה אומר שיש להחליף את הראש מנוע. הוא ציין שכמו שאמרת הוא ישתמש באותו ראש, פשוט יבצע לו חריטה או משהו כזה ויחליף עוד כמה דברים.

בכל מקרה, לפי התשובות שלכם אני מבינה שהמחיר אחלה..תודה :)

שלום רב !

הבנתך לוקה בחסר!

ראשית חחחח הוא בניגוד לכללי הפורום.

מכיוון שמכונאות היא גיבריש לגבייך, אך מחיר נמוך הוא שפתך היחידה, תרשה לינ להזהירך, ש" מחיר זול הוא יקר", ואני לא בטוח שאת כל כך עשירה, יל מנת לשלם מחיר זול, שמסתבר בסוף שהוא מחייר יקר , ויקר מאד , ומחיר זול הוא לרוב מדד לעבודה זולה ולא מקצועית.

נוזל צמיגי וצהוב על פקק מכסה מיכל השמן, הוא עדיין לא אבחנה מוסמכת, המחייבת פרוק ראש מנוע.

ו1700 שקל על פירוק ראש מנוע, ללא החלפת שרשרת טיימנינג, משאבת מים תרמוסטט, ומי קירור איכותיים , ולא מי ברז בצבע ירוק, הם לא מדד לעבודה זולה!

עדיין לא ציינת מה שנת היצור וגודל המנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...