Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד מתלבט בין שלושתם, כולן שנת 2008 אוטו' בנפח מנוע 1500 סמ"ק (כ"ס כמעט זהה) ומחירים די דומים.

חשובהים לי מאוד נוחות נסיעה, כוח, אחיזת כביש, צריכת דלק סבירה וטיפולים לא שוחטים.

יש עצות למישהו?

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

אם אתה רוצה צריכת דלק סבירה אז תוריד את הB3 מהרשימה, למרות שהמנוע כולה 1500 סמ"ק, הוא מנוע צמא.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
כמה אנשים ייסעו ברכב ברוב הזמן? מה הק"מ שהרכב יעבור בשנה?

נהג יחיד, עושה בסביבות 20 אלף בשנה.

מכניס להתלבטות גם את הפיג'ו 207 גם 2008 אוטו'

מחכה לעצתכם

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

הסובארו לא קשורה להתלבטות הזו, מדובר במשפחתית 5 דלתות והשאר הן סופר מיני.

הסובארו גדולה יותר וכבדה בכ-250 ק"ג מהסוויפט וה-2, יש לה מנוע חלש והיא תהיה איטית יותר ותצרוך יותר דלק באופן

משמעותי מצמד הקטנות. מבחינת נוחות ה- B3 נוחה יותר משתיהן.

אם אתה צריך רכב קטן ויחסית חסכוני ה-2 והסוויפט יהיו עדיפות בהשוואה הספציפית הזו.

מזה שמחיר המכוניות דומה בתור יד שניה אתה גם יכול להסיק על ההבדלים ביניהן בשמירת הערך, אחרי הכל הסובארו כחדשה הייתה יקרה יותר.

פורסם

אני הייתי לוקח בחשבון גם את הסקודה פאביה...

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

הפיקנטו היא אכן חלופה טובה, אני אישית הייתי מעדיף את גירסת ה-1.2 אוט' שלה כחדשה מול כל השאר כמשומשות בנות 3.

פורסם
מאוד מתלבט בין שלושתם, כולן שנת 2008 אוטו' בנפח מנוע 1500 סמ"ק (כ"ס כמעט זהה) ומחירים די דומים.

חשובהים לי מאוד

נוחות נסיעה - נוחה מאוד בעיר קצת נדנודים בבין עירוני

כוח - אין כוח אפילו בידנית הייתי בוכה עד שהיא הייתה נוסעת השיא היה כשבקושי הצלחתי לעקוף משאית בפתיחה מרמזור (אמנם היו 5 ברכב עם מזגן דולק אבל עדיין),

אחיזת כביש - בסדר גמור שים לב שבדגמי 2008 אין ESP,

צריכת דלק סבירה - 1 ל- 8 בידנית זה מה שהצלחתי להוציא ממנה בנסיעה סבירה הרוב בתוך העיר, האוטומט שותה יותר. וטיפולים לא שוחטים -שילמתי יותר מ-800 ש"ח על טיפול 15K (החלפת שמן, פילטר שמן, טבעת הורקה ותוסף דלק).

יש עצות למישהו?

ההערות באדום הם לגבי ה-B3 החזקתי אחת ידנית במשך שנה וחצי ועשיתי 23K ק"מ אני לא ממליץ,

את השתיים האחרות אני לא כל כך מכיר .

• תוכן חדש...