Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא מעוניין בלוחית רישוי Made in USA... מישהו יכול לעזור?

טקסס, אריזונה, קליפורניה (הלווווואייי...!) לא כ"כ משנה שלי. רק שתהיה במצב סביר.

בינתיים אתה יכול להסתפק בזה...

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דווקא מעוניין בלוחית רישוי Made in USA... מישהו יכול לעזור?

טקסס, אריזונה, קליפורניה (הלווווואייי...!) לא כ"כ משנה שלי. רק שתהיה במצב סביר.

קיבלת. צור קשר.

פורסם
מצטער

הייתי שם בפברואר והיא היתה, באחת הפינות.

מאז הפברואר עבר הרבה זמן... לפני כמה שנים היו שם מלא (יותר מ-3 לדעתי). עכשיו בטוח יש מרצדס קופה - רואים מהכביש, "גאז69" ומונית שחורה, ועוד כמה דברים יותר חדשים, אבל גם מעניינים! מה עוד יש בפנים - אין לי מושג...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טנדר פג'ו 404 (לא לצחוק, עוד כמה שנים אתם תחפשו אותם ומי שיהיה לו יקרע אתכם) - בפנים בפנים בחצר בית מס' 17 ברח' רמב"ם ברעננה. הרכב נראה מאוד שלם (לא שמור בכלל) ויכול להיות שישמחו אם יפנו אותו (לא מצאתי עם מי לדבר).

אפשר לראות אותו אם נכנסים פנימה בחניה של בית 19 עד הסוף, הרכב מתחת לעץ אשכוליות.

בהצלחה!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=30092

אני כמעט בטוח שראיתי רכב זהה בב"ש לאחר הכניסה לעיר העתיקה פונים שמאלה ושם הוא אמור להיות בצידי הכביש בחנייה עם שלט "רדיו טוקיו", אני לא סגור שזה בדיוק אותה מרצדס אבל זו מרצדס ישנה שהיא כבר בסטטוס של אספונות והיא לא במצב טוב, לידה יש עוד שני מכוניות שנראה לי אחת מהם קורטינה והשנייה לא יודע.

המרצדס והשנייה נראות במצב נחמד ומה שנראה לי כמו קורטיה מפורקת מקדימה אז אני לא יכול להיות בטוח.

אם מישהו רוצה הכוונה שיצור קשר בה"פ.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
המנטה בב"ש

מצאת את הבעלים? הוא החזיר לך טלפון?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מכיר את ממן כל הרכבים שם הם רכבים מעוקלים שהחוב גבוה או שצריך לשלם מכס רוב הרכבים שם יבוא היום שלהם והם ימכרו ליצוא או פירוק למי שיש תו מורשה פירוק לגבי היצוא את הרכב מקבלים בליוי של המכס עד לאוניה כמי שמכיר את ממן ואת המערכת מביפנים אין מה לעשות עד לא מזמן שכבה שם בנטלי שהמכס חשב למכור אותה בארץ בסוף המכירה בוטלה והרכב מצא את הדרך מחוץ לגבולות המדינה כמו כמה מכוניות פורש מרצדס יש שם איזה רכב רוסי משנות ה 40 מונית אנגלית הגה הפוך אני לפחות זכיתי לראות ולפעמים לשבת בתוך הרכבים הללו לגבי הרכבים עם לוחית רישוי ישראלית יש עדין מה לעשות לפנות לבעל הרכב לפי מספר הרישוי לשלם את החוב בתוספת של חניה בממן של כמה וכמה שנים ולקחת את הרכב למי שמעונין

בהצלחה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שלימה לגמרי אבל חלודה קשה מאוד, עומדת כבר המון שנים במקום. דאש בורד שלם, שעונים (עגולים)...

אם מעניין מישהו, אני יכול לנסות לברר יותר פרטים.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

(אולי כדאי להדביק בהתחלה?)

1. שווה לחקור חניות מתחת לבתי מגורים. אחרי 5 שנים של שיטוטים בכל רעננה, בתוך יומיים מאז שהתחלתי לסרוק חניות מבפנים איתרתי שתי מכוניות שנעלמו מעיני עד היום!
  2. אם הגעתם בשעה טובה למצב בו אתם אמורים לשלוף גרוטאה ממקום עומדה זה שנים - לא להזיז לפני שממלאים אוויר בגלגלים! ברוב המקרים הגלגלים אינם מפונצ'רים אלא סתם ברח האוויר עם השנים. יש סיכוי טוב שהגלגלים יתמלאו ויחזיקו אוויר וכך תשמרו על צמיגים ופנימיות שלפעמים קשה להשיג כמותם.

ועוד משהו שכבר העליתי כאן בזמנו - כל כך הרבה מכוניות איתרנו כאן, ואני לא זוכר שמישהו דיווח שלקח, שהתחיל שיפוץ... (או שמשהו התחמק מעיני?)

דב

פורסם
ועוד משהו שכבר העליתי כאן בזמנו - כל כך הרבה מכוניות איתרנו כאן, ואני לא זוכר שמישהו דיווח שלקח, שהתחיל שיפוץ... (או שמשהו התחמק מעיני?)דב

דב, דווקא בשרשור שעבר מיולי-04 ענו לך כמה חברי פורום על מכוניות שהם לקחו לשיפוץ בעקבות הודעות בפורום,

ואולי מאז הרשימה עוד התארכה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=40772

את האלפאסוד שמשמשת אותי כבר 9 חודשים בנסיעה יום-יומית לא הייתי מוצא לולא הפורום.

אנקדוטה קטנה: פרט לפעם אחת שהלכה משאבת קלאץ' תחתונה, זה הרכב הכי אמין שהיה לי...

No worries 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...