Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה ברמת-גן, ברחוב ארלוזורוב פינת רחוב לאן:

פיז'ו 504 מודל 1982, ניראית במצב מצויין. צבע ירוק מטלי בהיר (מקורי של פיז'ו), ניקלים במצב חדש, ופנים יפה מאד. על הרכב היה שלט "למכירה" עם הפרטים הנוספים הבאים:

56,000 ק"מ, אוטומטית, מזגן, טלפון 223866-051.

בהתחשב בכך שרוב המכוניות האלו עברו לעזה ואיו"ש, זו נראית הזדמנות להשיג אחת במצב יפה, שיכולה גם לשמש כרכב יום-יומי.

בהצלחה למעונינים.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם פרסמו את זה פה כבר, אבל בכל זאת;

וולוו ישנה, נדמה לי משנות השישים בערך, אני חושב שדגם 122, נמצאת יושבת

בכרכור.

ראיתי שלט "למכירה" עליה. הוא היה דהויי מאוד וקשה לי להאמין שאפשר לראות את המספר טלפון, שכן ראיתי אותה בזמן נסיעה.

היא במצב סביר מאוד יחסית; צבע טוב (לבן שהנב), חסר חלון אחורי אבל הבעלים דאג לכסות אותו עם ניילון להגנה. שווה בדיקה היא יפייפיה.

מכביש 65, מכיוון הים לעבר עפולה, ישנה צומת שנקראת "צומת אלונית". אם לוקחים בה ישר (מכיוון הים) ממשיכים לעפולה, ימינה זה גן השומרון ושמאלה זה כרכור.

יש לקחת את הפנייה לכרכור. ממשיכים עם הכביש בערך 100 מטרים, הוא מתעקל ומיד אחרי העיקול יש פניה קטנה ימינה. לוקחים אותה, ממשיכים ומגיעים לצומת קטנה, כאשר מצד שמאל יש מספרה, ממשיכים בה ישר. אז בסוף הכביש נמצא מאגר\מגדל מים עגול ורחב ואחריו יש פניה ימינה. לוקחים את הפניה ימינה ורואים את הוולוו מצד ימין.

בהצלחה

בבקשה לא להציף עם ה"פ

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

משה...

נסעתי ראיתי והתאכזבתי.

הגרוטאה שנמצאת בגבעת ישעיהו לא תסע יותר לעולם, לצערי :(

מצבה סופני בהחלט, ואין בה אף חלק שאפשר לשקם.

עצוב.

פורסם

לינקולן קונטיננטל סימן 3 צהובה 2 דלתות מוזנחת מאוד עם סימני רקבונות ומכוסה בגג נמצאת בשכונת עמידר בבת-ים לא רחוק מהמרקורי קוגר שנצפתה שבוע שעבר.

אולדסמוביל קטלס קונברטיבל כסופה מתחילת שנות ה-70 כמו חדשה נצפתה ליד הבת ימון.

טלבוט הורייזון ברח הרב לוי בבת ים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ראיתי ארוע התקרבתי וראיתי וולבו סטיישן מספר 6 ספרות נראית במצב סביר

לא יכולתי להתקרב לצלם בגלל שהייתה שם שריפה אבל צילמתי מרחוק

norm_9F482A5BF19049F0BE64116C5A9A3A2A.JPG

זאת האדומה שהעץ מסתיר קצת...(באמצע)

היא נמצאת בשכונה ט' למי שמכיר את באר שבע...

מול מקיף ו'.

פורסם

בראשל"צ בקרית ראשון החניון ברחוב הסיתונית,

נראית במצב נסיעה.

בת"א ברחוב שלומציון המלכה, בחניון הגדול,אל קמינו אמצע ה-70

בבבלי ברחוב תוספתא מיני 84 למכירה.

פורסם

"נלכדה" בתמונת גרוטאה של אוטובוס כפי שפורסמה בפורום תחבורה ציבורית של "תפוז" על ידי "אסף ונעה".

רום.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הקישור לא עובד.

ואם כבר מדברים על אוטובוסים אז מאחורי תחנת סונול בכניסה לחולון מכיוון אזור יש שני שלדים של ליילאנד רויאל טייגר אם אני לא טועה.

אל תפתחו תיקוות רבות - מה שנותר מהם זה רק הפח עם 4 (6) צמיגים מקוריים.

הוספתי את התמונה והאוטובוס עם הכרמל בכלל מפ"ת....בני

פורסם

אוטובוסים לא חסרים, אבל רובם לצערי במצב עלוב למדי בגלל התעללות במשך השנים ובגלל ניסיונות להתאים אותם ליועדם החדש (מחסנים, מגורונים, קרונות הפועלים וכ"ד).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לכל חובבי המיני:

מיני צהובה אוטומטית למכירה ברחוב בן גוריון בר"ג (קצת לפני הצומת עם זבוטינסקי לכיוון הקניון). הרכב נקנה לאשתו של מנהל של איזה חברה בבניין ליד המוסך (לפי מה שאני זוכר חברת ריסוסים או משהו כזה), הרכב עמד הרבה שנים ליד המוסך שעבדתי בו מכיוון שהאישה לא הסכימה לסוע באוטו. לפני שהוא עמד הרכב נשלח לשיפוץ רציני מאוד, המוסכניק אמר לי שהרכב נשלח לאנגליה אבל קשה לי להאמין. לפני כמה חודשים מישהו קנה אותה (לפי דעתי זה בני עם החיפושיות) ופעם הבאה שפגשתי אותה זה על ליפט במוסך שעבדתי בו והמוסכניק אמר לי שהוא עושה לה כרגע ראש מנוע. לאחר כמה שבועות ראיתי אותה עומדת למכירה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
חיצונית - במצב לא רע בכלל (יחסית לרכב בן מליון...)

פנימית מצב טוב גם הוא,

מכאנית לא ידוע.

מיקום בה"פ

האוטו בצבע ירוק.

והנה לינק לאוטו עצמו (כפי שמצאתי בגוגל....)

hhttp://ttp://www.netau.to/yt/bemutatok/opel/1977rekord/

-האוטו לא שלי, ואין לי שום קשר אליו מלבד זה שאני רואה אותו באותו מקום כבר המון זמן, וכל פעם אומר לעצמי "תכתוב על זה בפורום" ושוכח מזה....-

רון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...