Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו דיל, רק דברים טובים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסענו אני ומשפחתי מהצפון הרחוק לת"א לסניף של אוטודיל ברמת גן אם אני לא טועה, את הרכבים שרצינו מצאנו מייד, סקודה פאביה ידנית וגולף אוטומט, לאחר התלבטות קלה ביןשני פאביות וכמה גולפים, ייאמר לזכותם שהמבחר שם באמת גדול, יצאנו לבדיקה עם הרכבים, לפני שבכלל אמרנו שקונים הסוכן מייד אמר מה יש לרכב, בבדיקת רכב כמובן לא הייתה הפתעה וכל הליקויים סופרו לנו מראש, אנו באנו לעשות טרייד אין על האקסנט 2001, בבדיקה התגלה שלאוטו יש שאסי לאורך ולרוחב נזילות ומה לא והם עדיין לקחו את הרכב למרות שלא שווה להם... לאחר שהרכבים חזרו מהבדיקה ויצאו תקינים החלה ההתמגחות על המחיר, שם הסוכן, אורי, הלך לקראתנו בטירוף, הנחה פה שם ונתן תחושה שאפשר לסמוך עליהם ואנו סומכים.

אז אוטודיל מי ייתן ותמשיכו ככה, קניתי ונהנתי

פורסם

שמח שנהנת, אבל תעשה לי טובה להגיד שהם לקחו את האקסנט למרות שלא משתלם? אף אחד לא הולך להפסיד עלייך, בטח לא אוטו-דיל

פורסם

גם לי יש ניסיון טוב איתם.

הרכבים שלהם במצב טוב, הם שקופים ואמינים, ובכלל כיף להסתובב שם.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

לא מכיר את אוטו דיל, אבל סוכן שלוקח רכב עם שאסי זה ממש לא מעיד על אותו סוכן שהוא אמין, כי בסוף הוא צריך לדחוף את הרכב הזה למישהו.

פורסם

גם לי יש נסיון חיובי עם הסניף שלהם במרכז, שם קניתי את הרכב הנוכחי שלי. שקיפות ויחס טוב.

לגבי לדחוף למישהו את היונדאי עם השאסי, אני לא בטוח. כי אני יודע שאת הזבל שהם מקבלים הם מעבירים לכל מיני סוחרים סוג ז' ( לא רק הם, אלא כל טרייד-אין שמכבד את עצמו נוהג כך)

V5

פורסם

את הרכבים הפחות טובים (שילדה,ק"מ גבוה ) הם מעבירים לסוחרים קטנים יותר , בגלל זה אסור לקנות אצל סוחרים קטנים ,רק אצל הטרייד אין של היבואנים.

פורסם
לא מכיר את אוטו דיל, אבל סוכן שלוקח רכב עם שאסי זה ממש לא מעיד על אותו סוכן שהוא אמין, כי בסוף הוא צריך לדחוף את הרכב הזה למישהו.

ולמה אתה חושב שהם לא מידעים את הלקוח שמעוניין באוטו עם שאסי?

אולי הם ישרים באמת ולקחו אותו עם שאסי ונגיד המחירון שלו הוא xxx אז הם ימכרו אותו

ב xx סכום לבנאדם ויגידו לו מראש :אדון יקר האוטו זול משמעותית עקב מכה בשאסי וכול'...

ומי שלא לוקח אוטו לבדיקה לפני קניה..נראה לי קצת מטומטם:|

:)
פורסם

אוטודיל ברוב המקרים מגלגל את הרכבים ה"דפוקים" לסוחרים אחרים ולא מתעסק במכירה

שלהם במגרשים שלו. אני משער שיש מקרים שלא, ואין לי מושג איך הם נוהגים במקרים כאלה,

אבל בגדול הם לא מעוניינים ללכלך את הידיים בדברים כאלה, ועובדים חזק כדי לשמר לקוחות

חוזרים, ולשמור על מותג מהוגן.

הם גם מוכרים המון רכבי יוקרה, וברגע שיצא להם שם של מישהו שמתעסק עם רכבים סוג ג',

לא נראה לי שיהיו יותר מידי קונים כמו אלה שרוכשים שם רכבים יקרים כ"כ.

פורסם

איזה כיף, פירגונים במקום קיטורים לשם שינוי, הלוואי עוד הרבה שרשורים כאלה!

זה לבד היה עושה לי את היום, זה שתפסו את בן-לאדן, זה כבר בונוס.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

סליחה באמת שיש "קיטורים". דווקא אני לא הייתי מחלק שבחים לאוטודיל. אני זוכר אותם כחצופים ותחמנים באופן מוגזם.

אוי, נראה לי ש"קיטרתי". סליחה fangio אם הרסתי לך את מצב הרוח.

פורסם

הרסת, הרסת, יללה תן לינקים לכל השרשורים שהוציאו אותם תחמנים וחצופים, כל הפרגון הזה לאורך יותר מארבע תגובות רצופות באמת נהייה מוגזם ומגמתי.

אגב זה, נזכרתי בדיוק ששכן של חבר שלי קנה אקסנט ממגרש, לא לקח אותה לבדיקה ולמרות שהסוכן היה גבר עם מילה של אייזן בטון הסתבר שלאוטו יש שאסי ועכשיו הוא תובע אותם בפורום תביעות קטנות של אנשים זעירים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
שמח שנהנת, אבל תעשה לי טובה להגיד שהם לקחו את האקסנט למרות שלא משתלם? אף אחד לא הולך להפסיד עלייך, בטח לא אוטו-דיל

בעסקי הרכב המשומש יש סיכוי גדול שהם קנו את היונדאי בפחות כסף ממה שהם הולכים למכור אותו.

הם ימכרו אותו לסוחר חאפר במחיר רצפה גם אם בהפסד ממה שהם קנו מהלקוח כי יש להם "בשר" ברווח על הרכבים שהוא לקח וה"הפסד" שהם לקחו בין המחיר שהלקוח קיבל על הרכב לעומת כמה הם קיבלו מהסוחר פשוט יורד מהרווח על הרכבים שהלקוח קנה.

היונדאי תימכר ע"י סוחר חיצוני כ"יד ראשונה מרופא ללא תאונות בהיתחייבות" למסכן התורן (ואל תידאג, משום מה עדיין יש לא מעט כאלו)

פורסם

חברה, האוטו נמכר לסוחר סוג ז' ולא עומד במגרש שלהם, כשקנינו את האוטו לפני כמה שנים טובות המשפחה לא ביצעה בדיקה כי המוסכניק שסמכנו עליו עד יום ראשון אמר שהאוטו מצויין כמו חדש ולקחת...

האוטו עבר תאונה בקדימה ובגלל זה יש לו שאסי, אוטודיל מצויינים, לפחות במקרה שלנו, לא מכיר מקרים אחרים

המשך שבוע מצויין

• תוכן חדש...