Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל אולי לקחת הלוואה של בערך 10,000 כדי לעלות מדרגה ולקחת פונטו ספייס 2004 אוטומט

מצד שני במחיר הזה יש לי אפשרות לקחת פיג'ו 206 2003 מחבר טוב שאין לי שום חשש לגבי האמינות שלו

אני לא הולך לנהוג הרבה ברכב, אני מאמין שסביב 1000קילומטר בחודש, באיור המרכז ונסיעות קצרות.

אני מחפש רכב עם הוצאות מינימליות הן מבחינת הדלק והטיפולים השותפים, והם מבחינת תקלות בלתי צפויות.

המחיר של 2 הרכבים זהה בערך 26000שח

במה הייתם בוחרים, או יותר נכון מה הייתם חושבים שיהיה לי יותר נוח, בטוח, וגם אמין במקרים שאני ארצה באופן ספונטני לנסוע לטייל בקצוות הארץ?

פורסם

האמינות של שתי המכוניות תלויה במזל אבל בעיקר באופי התחזוקה שקיבלו עד היום. אם מדובר בשני רכבים שתוחזקו בצורה טובה, שניהם יתאימו לטיולים מזדמנים.

לא פירטת מספיק באיזה דגמים מדובר, אז קשה לתת לך תשובה חד משמעית. אם ה-206 היא עם גיר אוטומטי ומנוע 1400, הייתי בוחר בספייס. זאת בהנחה והספייס היא מדגם ELX, כלומר עם מנוע 80 כ"ס וגיר רציף. כי אם מדובר בגיר הרובוטי של הספייס, הייתי בוחר ב-206. כל זאת, בהנחה ששני הרכבים במצב מכאני טיפ-טופ, עם ספרי טיפולים והכל. אחרת, הייתי בוחר ברכב שטופל טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
האמינות של שתי המכוניות תלויה במזל אבל בעיקר באופי התחזוקה שקיבלו עד היום. אם מדובר בשני רכבים שתוחזקו בצורה טובה, שניהם יתאימו לטיולים מזדמנים.

לא פירטת מספיק באיזה דגמים מדובר, אז קשה לתת לך תשובה חד משמעית. אם ה-206 היא עם גיר אוטומטי ומנוע 1400, הייתי בוחר בספייס. זאת בהנחה והספייס היא מדגם ELX, כלומר עם מנוע 80 כ"ס וגיר רציף. כי אם מדובר בגיר הרובוטי של הספייס, הייתי בוחר ב-206. כל זאת, בהנחה ששני הרכבים במצב מכאני טיפ-טופ, עם ספרי טיפולים והכל. אחרת, הייתי בוחר ברכב שטופל טוב יותר.

רגע, חשבתי שבפיאט האוטו' והרציף זה אותו אחד.

דינמיק זה האוטומט הרגיל וELX זה הרציף?

מה באמת ההבדל? מה זה רציף בעצם? (טוב חיפשתי קראתי והבנתי)

פורסם

בפונטו ספייס יש שני סוגים של גירים אוטומטיים - רציף ורובוטי.

ELX ודיינמיק הם שתי שמות שונים לאותה רמת גימור, שנמכרה עם גיר אוטומטי רציף ועם גיר ידני. ללא גיר רובוטי.

פורסם

כל עוד אתה לוקח רכב אוטומטי עם מנוע 16V (בהספק 80 כ"ס) - תקבל גיר אוטומטי רציף.

הסיבה שביד 2 מופיעים שני דגמים בשנתון הזה היא שמדובר בשנתון בו בוצעה מתיחת פנים לפונטו.

פורסם
כל עוד אתה לוקח רכב אוטומטי עם מנוע 16V (בהספק 80 כ"ס) - תקבל גיר אוטומטי רציף.

הסיבה שביד 2 מופיעים שני דגמים בשנתון הזה היא שמדובר בשנתון בו בוצעה מתיחת פנים לפונטו.

תודה רבה צביקה, עזרת לי המון!

או שאתה מלך או שאתה מלך!

• תוכן חדש...