Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום שמי שריה , אני נוהג על טויוטה קורולה שנת 94, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה נימצא המסנן של המזגן שלי?

תודה

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יוסי מטירת הכרמל אני איש מיזוג וקירור חשמל אוהב ים דיג צלילה וסירות מרוץ ברשותי אחת מסוג גלסטרון

אני נוהג באיסוזו איפון מוזיקה אזור 80 אשמח להכיר אנשים מענינים מאזורי ובכלל מכל אזור

פורסם

שמי אריה

אני נשוי +2

סטודנט לחשבונאות -שנה שלישית

תחביבים: גלישת רוח, סקי מים, שיט מפרשיות וצלילה

ברשותי סובארו DL 1600 מודל 88

מעוניין להחליף לרכב דיזל (אני נוסע כ-30-35K ק"מ בשנה!)

רכב ראשון DL!

למה לא מייצרים יותר מכוניות כמוה !

בימינו הכל מחזיק 10 שנים ואז לפח!

מי שמתנגד - שיקום! :twisted:

פורסם

אני מיקי בנוסף לתחביב של נהיגה על גולף שלי אני גם חובב טלויזיה בלווין וממליץ לאחרים להדבק במלחה זאת

:wink::wink::wink:

פורסם

לילה טוב!

אני מנתניה , בן 43. נוהג בוולוו fl6, ניסן סרנה ,ומה שבא. תחביב :מחפש מוסטנג לשיפוץ.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

שלום רב

שמי שמשון

עובד בהייטק

נוסע ברכב חברה דרגה 2 , יונדאי אילנטרה

אני רוצה בבקשה לקבל ייעוץ לגביי רכב חברה ,הכוונה היא האם שווה היום לקחת רכב בדרגה יותר גבוהה למרות המס העולה .

יש לי שלושה ילדים האם שווה לקחת רכב בדרגה 3-4 , רכב יותר בטיחותי יותר גדול .

אם כן הייתי רוצה בבקשה המלצות לרכב שהשיקול הוא משפחתי ובטיחותי .

תודה

• תוכן חדש...