Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היסתבכתי בכיוונים עם עצמי כבר הרבה זמן מאיפה כדאי לחתוך את התדרים,דרך הקרוס של המגבר? או דרך הרדיו דיסק?

יש לי מגבר לנזר,ורדיו דיסק פיוניר7900 מחוברים לסט טמפו קדמי וסאב לנזר בגישור

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

אני חושב שאם הרדיו דיסק שלך מסוגל (לא מכיר אותו מקרוב) אז כדאי על הרדיו כמובן.

התוצאה תהיה הרבה יותר מדוייקת מאשר ללכת כל פעם לבאגאז' ולסובב את ידיות ולחזור ולשמוע וגם אתה לא בדיוק יודע על איזה תדר אתה חותך בדיוק.

פורסם

הכוונה בעצם להעביר את הקרוס במגבר לOFF?

וכן הרדיו מסוגל לחתוך תדרים 50\65\80\100\125

על כמה כדאי לחתוך את הטמפו? ואת הסאב לנזר?

פורסם

אני ממליץ לתת לקומפ' 80 ולסאב כנ"ל, כלומר הסאב ינגן עד 80 HZ והקומפ' ינגן מ 80 HZ ומעלה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

חתכתי את הסאב ב80 אבל הוא נשמע מאוד גרוע בלי קשר למוזיקה.

הבאס מאוד מאחר ונשמע "רחב" מידיי. אולי זה בגלל שמדובר בסאב פשוט?

פורסם

עוד שאלה,למה טראקים אני שומע מצוין ומעלה חיוך כאילו פעם ראשונה אני שומע מערכת עם סאב ומגבר וכשאני שומע מזרחית{כרגיל} אני מרגיש כאילו יש לי את המערכת כבר 17 שנה והיא נמאסת על הנשמה?

כמו שצינתי יש לי כרגע רדיו דיסק פיוניר7900BT הציעו לי החלפה על אלפיין9855 האם יהיה חכם לבצע את ההחלפה?

תודה על העזרה חברים יקרים

פורסם

תנסה לבצע כיווני תזמון בעזרת הטיים קורקשן אם קיים במכשיר שלך. יעזור לך לדייק ולאזן את הבאס.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...