Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz HSK165 Vs JBL C608GTI MKII

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

אני מתלבט בין שני סוגי קומפוננטים.

הדרישות שלי הן עוצמה & איכות עד כמה שניתן, זאת אומרת לשמוע את השיר גם בווליום גבוהה עם כמה שפחות עיוותים.

לפי הנתונים יבשים ה JBL חזק יותר בכ 25W RMS אך הנצילות שלו נמוכה בכ 3db.

לא שמעתי את שני הסטים מעולם ולכן רציתי להתייעץ איתכם.

ידוע שה JBL יכול לנגן נמוך ויודע לעשות את זה בצורה מעולה, אבל זה לא ממש מה שאני מחפש. בישביל הנמוכים יש סאב.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

שלום Tami.Z,

ראשית רמקול עדיף שלא לקנות לפי נתונים יבשים,

עדיף לשמוע קודם את הסט מותקן אצל מישהו ברכב.

וכמו כל דבר בחיים יש חלק נכבד לטעם וגם מוכנות, בכדי להבין מה טוב יותר אתה צריך קודם לדעת מה אתה מחפש.

אם אתה מחפש רכיבים עם כוח, אתה מבין שאתה חייב להכין את הקרקע לפני כן.

זה לא מספיק לקנות מנוע 600 כ"ס, צריך צמיגים, משככים, בולמים וגיר שמתאים לכוח הזה.

לצורך העניין, סט כמו HSK / HSK XL זה סט בהחלט ברמה גבוה דיה בכדי שאתה תשים בידוד בדלתות, הגברה איכותית, התקנה וחיווט טוב, HU (רדיו דיסק) איכותי, וכמובן כיוונים.

אז כך שהשאלה שלך היא לא במקום כל כך, בלי לפגוע.

תענה על מס' שאלות לפני כן:

1) מה כבר מותקן ברכב?

2) מה אתה מחפש?

3) מה התקציב?

4) איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?

אחרי שנדע מה אתה באמת רוצה ומה התקציב נוכל לעזור לך יותר בקלות.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני הוא מחפש לשמוע כמה שיותר חזק הוא אינדיאני :-P

תמיר אם יש תקציב ויש לך אני יודע אפילו כמה יש לך בחשבון :wink: ההיי אנרג'י XL יהיה מושלם בישבילך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

1.ניתן לראות בחתימה את מה שיש כרגע ברכב.

2.מחפש רמקול עוצמתי, לא מבחינת באס חשוב לציין. שלא דורש איטום/בניה מיוחדת על מנת להוציא ממנו את המיטב.

שיהיה עוצמתי (כמעט הכי חשוב).

3.כמו שישראל אמר תקציב יש, בסביבות ה 2K.

4.אני שומע הכל מהכל, מקבצי FLAC של להקות משנות ה 80 עד לעומר אדם ב MP3. גם Hip Hop הוא סגנון שאני מאוד אוהב.

אומנם יש לי תקציב ל XL אבל אני חושב שהוצאתי כבר די והותר, ולכן אולי עדיף לקנות סט בסביבות ה 700-800 ש"ח.

בכל מיקרה אני מקווה במפגש דרום הבא לשמוע כמה סטים ואולי זה יעזור לי להחליט.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

מסתובב בפורום DLS UP6I בתקציב שלך , אחד הסטים הטובים למחירו. שווה בדיקה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...