Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על היוזמה אייל!

ובהחלט נשמע הצעה לא רעה בכלל, 1000 ש"ח לסאב שהוא באמת מהאיכותיים

שיש בשוק העולמי(!)

לכל מי שמחפש sq באיכות ללא פשרות, זה הזמן.

פורסם

אני שמח לראות שיש גם אנשים הגיוניים בפורום, זה בהחלט מעודד. למרות שאפשר כבר לקנות עכשיו אני אומר שנחכה לשבוע הבא כדי שלא יצא מצב שהמשלוח הבא שהוא מביא ימכר במחיר זול יותר ממה שנקנה.

פורסם

כל מי שרוצה לשמוע באמת מוזמן כפי שהציע אייל, השבוע אני בטוח מגיע, אתמול חזרתי מ-10 ימי מילואים ובגלל זה לא הייתי במפגש בשבוע שעבר.

בפעם האחרונה השוונו אותו מול הקיקר CVR12 של עופר והוא נשמע יותר נציל וחד לטעמי.. וכל זה על מגבר מגושר של 200 וואט (אם אני לא טועה רוקפורד פאנצ' 2 ערוצים)

פורסם

דיברתי עם הבחור. הסימן 4 אם יוזל לא יוזל יותר מ1150 לא כולל הגריל שעלותו 100ש"ח~.

אז זו ההצעה שיש - שיבה סימן 3 כולל גריל ב1000 אם מישהו מעוניין שיפנה אליי בפרטי ואני ארכז את כולם לקניה (במידה ויהיו מספיק).

פורסם
בפעם האחרונה השוונו אותו מול הקיקר CVR12 של עופר והוא נשמע יותר נציל וחד לטעמי.. וכל זה על מגבר מגושר של 200 וואט (אם אני לא טועה רוקפורד פאנצ' 2 ערוצים)

לא ציפיתי לזה ממך :roll:

כאשר עושים השוואה לשני מוצרים לפחות תן להם את אותם התנאים:

התיבה שלי היא 2.2 קיוביק פיט ואל תשכח את כמויות הספוג שיש לי בפנים לדמות נפח עוד יותר גדול,בעוד שאתה בדקת את שלך עם תיבה בגודל המינימלי ועד כמה שזכור לי שלך הייתה פורטד (בריחת אויר מכל הכיוונים :lol: ). מכיוון ששתי התיבות מיועדות לתת סאונד שונה אי אפשר לעשות השוואה.

שלא תבינו לא נכון אני מאוד מעריך את הסאב הנ"ל אך אי אפשר להשוות אותם אחד לשני.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

יצא לי לשמוע COMPVR בהזדמנויות שונות וכנ"ל את השיבה, לדעתי השיבה הוא המנצח. אם ההשוואה היא לW3 אז הבחירה קשה יותר אבל אני אישית לא אוהב את הקיקר הנ"ל.

עופר לא הגיע הזמן שתחליף סאב? נחליף לך את הכינוי על הדרך רק תבחר :lol:

פורסם

עופר, כמובן שזאת לא היתה השוואה בתנאי השוואה 1 ל-1, אלה ברמה של שמיעת המוצרים כפי שהם מורכבים.

הכוונה שלי לא היתה CVR פחות או יותר טוב מSHIVA בכל מצב.

• תוכן חדש...