Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבדכם הנאמן בדק את זה בשבילכם, גם אני שמתי לב למצלמה אתמול בשעות הצהריים בעודי נוסע במהירות 110~115 באיזור הנ''ל, לא היה פלאש וגם הבחור החביב עם האלפא מיטו שעקף אותי מימין יש לציין על צפונה מ120 לא קיבל פלאש, אך הוא המשיך ישר ואני בנתיב שיורד ימינה שכנראה בו נמצאים פסי הדריכה המצולמים ועדיין לא היה פלאש, כנראה מכוונת לאיזור ה130+ או שעדיין לא פעילה.

בכל אופן 110-120- אין צילום.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בנוסף התקינו מצלמות רמזור מהסוג החדש בצומת השבעה לכיוון אזור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
איזו ירידה ימינה יש? לכיוון התחנת דלק של דור-אלון?

יש 3 נתיבים, הייתי באמצעי, המיטו עקפה, חזרתי לימין, המיטו המשיך בשמאלי ואני בימני, זה הכוונה.

ולגבי תחנת הדלק אני חושב שזה אחרי התחנה כבר כל הקטע המדובר לא? כי לא זכורה לי תחנת הדלק, אלא ממש אחרי הפנייה לגדרה ואחרי הרמזור שיש תחנת דלק.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
כן, המסקנה של הכתבה: "זה מה שילמד אותנו לנהוג אחרת...." WHATEVER!

שמתם לב שבמשטרה מעריכים כמה דוחות המצלמות יניבו ולא כמה תאונות ימנעו.:evil:

ברמונדו ,תתכופף קצת ...

דבר לא יקרה לך אם תסע במהירות שנקבעה .

התקנת מצלמות אלו זו ברכה ,גם לחיי אדם ,גם לקופת האוצר .

פורסם
כי לא זכורה לי תחנת הדלק, אלא ממש אחרי הפנייה לגדרה ואחרי הרמזור שיש תחנת דלק.

תקרא טוב את הכותרת - מדובר בגאטסו חדשה ביציאה הדרומית של חדרה!! לא גדרה!!

פורסם

אתמול נסענו שם בערב, לא שמתי לב למצלמה הייתה נראית דיי רגילה אבל באמת בערך באזור המדובר ראינו 3 פלאשים, אחד מהם היה עלינו וחשבו שכנראה יש תקלה כי אף אחד מהמצולמים לא עבר את ה100 אפילו, יש מצב שהיא מצלמת מעט מעל ה90?

פורסם
תקרא טוב את הכותרת - מדובר בגאטסו חדשה ביציאה הדרומית של חדרה!! לא גדרה!!

עמכם הסליחה, חשבתי שמדובר במצלמה שהוצבה לפני צומת גדרה :lol:,גיא תודה שהעמדת אותי על טעותי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

שלשום בלילה עברתי שם, עקפה אותי אימפרזה כחולה וקיבלה 2 פלאשים, אני הייתי על 88 בערך, והיא עקפה אותי ב 110 בערך.

מה שכן, עושה רושם כי הנהג לא התרגש מהפלאש והמשיך באותה מהירות.

עברתי שם אתמול בצהריים וראיתי שרכבים שנוסעים מעל 90 לא מקבלים פלאשים.. עובדת רק בלילה?

בכל מקרה אני מאט שם, לא כי אני מרביץ אלא כי קשה לנסוע 90..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יום חמישי נסעתי שם בלילה, היא "צילמה ", ראיתי המון פלאשים, מחקירות פה ומשם הבנתי שיכול להיות שהיא מצלמת מעל 95 קמש(השערה בלבד) ומכמה חברים. לתשומת ליבכם.

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...