Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא היום הסתכלתי על האותיות הקטנות כשקראתי את הבשורה בעיתון.

רשום שם שמי שירצה לארגן שם מרוצים יצתרך ביטוח בסך 50 מיליון שקל!

ושכול נהג שירצה ביטוח יצתרך לשלם אלפי שקלים, זה מה שקראתי, אומנם ברפרוף רב עקב העבודה, ואולי בגלל שאני מאוד ספקן בנושא עצמו עוד לפני שנכנס לעדיין הביטוח ושאר הירקות?

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

יאללה מגניב!

סוף סוף חיכינו לרגע הזה המון והנה הוא מגיע! :-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
אני באמת רוצה להיות אופטימי אבל הסכום שהמדינה משקיעה בזה הוא פשוט גרושים,לפי גודל המסלול והמתחם שהם רוצים שייבנה לפי חישוב לא מסובך זה יעבור את ה100 מיליון ללא הרבה מאמץ.

אם אני מבין נכון המדינה משקיעה רק 8 מיליון, השאר זה כסף של משקיעים חיצוניים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אם אני מבין נכון המדינה משקיעה רק 8 מיליון, השאר זה כסף של משקיעים חיצוניים.

עמותת הספורט בישראל משקיעה 8 מליון שקל, אני כמעט בטוח.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אני מאוד מקווה שהיזמים באמת מסוגלים להשיג את אותם 100 מיליון שקלים, ושלא מדובר בסתם עוד הודעה לעיתונות שנועדה לעזור להם להשיג את ה-100 מיליון שקלים... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סך הכל נשמע כמו חדשות מעולות.

אם וכאשר זה באמת יתקיים ויבנה, הפחד שלי יהיה ממחירים שערורתיים שירחיקו אנשים, ואנשים שכן יגיעו יתאכזבו מחוסר מקצועיות של עובדי המקום.

נכון שזאת מחשבה מאוד פסימית, אבל ברוב המקרים זאת המציאות של ישראל.

TFSI Power

• תוכן חדש...