Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערב שבועות חיכיתי לטרמפ. במקרה הדבר היה ליד מקום חניה לנכים.

למקום הגיעה אימפרזה כסופה וחנתה בחניית הנכים. הנהגת דאגה להציג תו נכה, יצאה מהאוטו והלכה לדרכה במהירות.

נכה???? הולכת במהירות??????

כן.

קמתי ובדקתי את תו הנכה, וראיתי שהוא שייך לאדם בשם מיכאל. טוב, ודאי אותה גברת מבוגרת ומכובדת הלכה לפגוש את אותו מיכאל, שיבוא ויוציא את הרכב מהחניה מאוחר יותר.

10 דקות לאחר מכן חזרה אותה גברת ונכנסה לאוטו.

"שלום מיכאל" אמרתי.

"סליחה" ענתה הגברת

"התו לא שלך, למה את משתמשת בו" שאלתי.

"למה, רצית לחנות כאן?" שאלה

"אני סתם הולך רגל, פשוט יש לי נכה במשפחה אז אני רגיש לזה"

"גם לי יש נכה במשפחה!"

"אז את תופסת לו את החניה?"

הגברת הסתכלה עלי בחיוך נבוך ובמבט של "מה אתה רוצה שאני אגיד".

"חג שמח" אמרתי

"חג שמח" ענתה ונסעה.

הסתכלתי על האוטו הנוסע ורשמתי את הפרטים.

החזרתי את הראש לכיוון ממנו צפוי להגיע הטרמפ הגואל, וראיתי שמישהו כבר תפס את מקום החניה. הפעם בלי תו נכה בלבד.

מדובר בגולף 2 ליטר עם פנסים שקופים מאחור.

אחרי 5 דקות הגיעה בחורה צעירה ונכנסה לאוטו. עשיתי את עצמי כאילו אני רושם את המספר, ואז היא שאלה אותי:

"מה אתה עושה"

"אני רושם את המספר" עניתי

"למה?"

"חנית בחניית נכה"

וכאן הופתעתי - "אני לא חניתי, אני עצרתי לדקה לשים מכתב בתיבת דואר"

"זה נחשב חניה" עניתי

"זה לא חניה! אני עצרתי רק לשניה" צעקה העלמה ככרוכיה הפוגשת לראשונה קופיץ מושחז.

"ספרי את זה לשופט" עניתי (באנגלית זה נשמע יותר טוב - TELL IT TO THE JUDGE - ואני בטוח שבאידיש זה נשמע עוד יותר טוב).

עכשיו לשאלה -

יש לי פרטים מלאים של שתי העברייניות.

הייתם מתלוננים?

נגד שתיהן?

נגד אחת מהן?

קחו בחשבון שהגשת תלונה מחייבת יום של הופעה בבית משפט, שאין לי בעיה להשקיע, כל עוד אני בטוח שמדובר בצעד הנכון.

נ.ב.

הטרמפ הבריז לי :(

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

הייתי משקיע בתנאי שיש לי תמונות שצילמתי...

אחרת זה כנראה יהיה בזבוז זמן, ואפילו אם תצליח לשכנע את השופט, זה לא שהעונש כל כך חמור...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם לי יש נכה במשפחה,וזה די מעצבן שעושים את זה.

אני במקומך הייתי מתלונן על האישה שהשתמשה בתו נכה שלא שייך לה כי זה נראה כבר שיטתי,בקשר לבחורה נראה לי שהיא עשתה את זה ברגע של שיקול דעת מוטעה ולמדה את הלקח.

פורסם

אני חושב שאת עיקר האפקט כבר הישגת, כלומר הסבת תשומת של הנהגים ה"נכים" (שיכלית?) לכך שמישהו שם עליהן עין ורשם את הפרטים שלהם.

יכול מאוד להיות שהארוע הזה יטריד אותם תקופת מה וזה יצמצם את החניה במקום לנכים אצלהם.

התעסקות עם משפט וכו' פשוט לא שווה את זה, גם אם הם יקבלו עונש....זה רק נהג אחד, הרי זה שהצלחת לחנך ציבור שלם ואין כאן מצב של "למען יראו ויראו".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי הבחורה בגולף עזוב, אבל לגבי המבוגרת שניצלה תו של איש נכה? על זה כן צריך להכניס לה ולנכה עצמו שנותן יד לעניין!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני גם חושב שהשגת את מה שרצית וזה הסבת תשומת הלב של הנהגות שתפסו את חניית

הנכים. לא הייתי מתעסק במשפט ותלונה וכל הבלאגן, מה גם שאין לך תמונות שזו

גם בעיה.

יפה שהערת להן, רוב האנשים לא עושים גם את זה.

פורסם

מנסיוני, כנכה, כשהייתי מגיע לקופ"ח או כל מקום אחר ורואה שחניית הנכים תפוסה ע"י מישהו שנכה במוחו, הייתי מתקשר לפיקוח העירוני והם היו מגיעים בשמחה ובששון לגרור את הרכב.

הנזק הכספי הוא לא קטן ולי היה הכבוד והעונג לראות צדק נעשה.

מה גם שזה התפקיד הייעודי של הפיקוח והמשטרה ממש לא מתעסקת עם הנושא, אלא אם נקראה לשם במיוחד.

אגב, כשאשתי נוהגת ברכב, היא מקפידה שלא לחנות בחניות נכים, למרות התו.

מבחינתה, התו חוסך לה כרטיסי חניה ותשלום ביציאה מביה"ח.

אחד הדברים המרגיזים ביותר הוא להתווכח עם החצופים ולהסביר להם שתו הנכה שלי מקנה לי זכות חניה במקום שהם כבשו לעצמם.

אגב, שמעתי פעם על יוזמה שבה הודבקו לאנשים על השמשות מדבקות עקשניות שבהן היה כתוב משהו בסגנון שאם הנהג חונה בחניית נכה, אולי הוא מעוניין לקבל גם את הנכות שמגיעה עם החניה.

אגב, כקוריוז, כשהייתי שוטר, הייתי נכנס למתחמי הקניות ומחלק 'קבלות' לכל מי שחנה שלא כחוק בחניית נכה.

דווקא אז יצאו אנשים ובעלי חנויות והודו לי...

פורסם

אני חושב שכל עוד לא היה פה סיכון חיים של מישהו, אלא רק עצלנות וחוסר התחשבות - היה בסדר גמור מצידך להעיר "ולאיים". אבל אין צורך ביותר מזה...

פעלת יפה, אבל אל תסתבך עם זה יותר מדי... :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אני גם חושב שהשגת את מה שרצית וזה הסבת תשומת הלב של הנהגות שתפסו את חניית

הנכים. לא הייתי מתעסק במשפט ותלונה וכל הבלאגן, מה גם שאין לך תמונות שזו

גם בעיה.

יפה שהערת להן, רוב האנשים לא עושים גם את זה.

לפני המון (משהו כמו שנה וחצי) זמן ביום שישי בערב יצאתי עם חבר שלי כאשר החבר נהג ולידו (המלווה - אבא שלו) ואני במושב האחורי ,

הגענו להרצליה פיתוח ורצינו לחנות , האבא של החבר הוא נכה צה"ל , וחיפשנו מקום לחנות

והייתה לפנינו מכונית שנכנסה לחניית נכים ולחבר שלי ולאבא שלו לא היה נעים להעיר להם על

זה אז אמרתי להם שיעצרו שניה ואני יעיר להם , ובאמת יצאתי ושאלתי למה הם חונים בחניית

נכים בלי תו נכה , והם אמרו כי אין חנייה אחרת , אז אמרתי להם שיצאו מהחנייה ויתנו לנו

לחנות והם באמת יצאו ונתנו לנו להכנס , ושיחכו כמה דקות כיאנחנו כבר ניצא , הם לא חיכו

אבל לפחות נתנו לנו לחנות ... :p

לפני יתחילו להגיב , אבא שלו ירד איתנו , אז החנייה הייתה מוצדקת .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

גם לי יש תו, וזה ממש מעצבן אותי לראות אנשים בלי תו חונים, או אפילו עוצרים עם מנוע דולק ומחכים למישהו בחנייה של נכים !

ושאני רוצה לחנות את מסתכלים עליי בפרצוץ כזה של "תעוף מפה אני מחכה למישהו"

צריך לירות באנשים כאלה :mad:

פורסם
לגבי הבחורה בגולף עזוב, אבל לגבי המבוגרת שניצלה תו של איש נכה? על זה כן צריך להכניס לה ולנכה עצמו שנותן יד לעניין!

ואם הוא גידם...

בהחלט להעיר להם הינו המעשה הנכון ישר כוח!

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אני חושב שאת עיקר האפקט כבר הישגת, כלומר הסבת תשומת של הנהגים ה"נכים" (שיכלית?) לכך שמישהו שם עליהן עין ורשם את הפרטים שלהם.

יכול מאוד להיות שהארוע הזה יטריד אותם תקופת מה וזה יצמצם את החניה במקום לנכים אצלהם.

בדיוק.במיוחד ההיא שיש לה נכה במשפחה.

אם ללכת למשפט זה כבר שיקול שלך אבל אפקט לתשומת הלב כבר יש...

פורסם

כולכם צודקים אבל אף אחד לא ענה לו

אז ככה ביררתי לך אתה יכול להתלונן במשטרה עם הפרטים וישלחו לנהגים הזמנה לבית דין שם תצטרך להעיד שראית אותם חונים (חניה מוגדרת ע"י המשטרה עצירה מוחלטת של הרכב אפילו למשך דקה ועוד היא יצאה כך שאין בעיה)

אגב אם השופט יחליט תקבל כסף (באיזור ה 300 ש"ח) בעבור העדות שלך

ותאמין לי אנשים מבינים לצערי רק שפוגעים להם בפרנסה אז כל האיומים לא שווים כי הם לא עובדים על רוב הציבור

זהו מה שתחליט תחליט עם יש לך עוד שאלות שאל ואנסה לענות

פורסם

אה כן ואז במקום עד בבית משפט הוא יהיה הנאשם :wink:

ומעניין מה החברה שלו תגיד..

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...