Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על חדשות מהחברה

מה אתם אומרים?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אם נניח שניה את השירוקו בצד, אני לא מבין מה בין ההחלטה על מספר הדלתות לבין ההחלטה על התיבה. או במילים אחרות, למה האפשרויות לגבי הGTI הן רק ידני 3דל' או DSG 5דל'? ההחלטות לא קשורות אחת לשניה, להבנתי.

אם אני הייתי מחפש רכב ספורט בתקציב הזה אני הייתי הולך על ידני (רק ידני! זה חלק מהכיף) ובאופן אישי מעדיף את ה-5דל'. לדעתי האישית ההבדלים הקטנים בעיצוב לטובת 3דל' לא מפצים על אובן הפרקטיות ביחס ל-5דל'. השאלה היא אבל מה אתה מחפש ברכב.

פורסם

בדיוק...

אני חושב כמוך אבל לצערי לא מביאים את ה-5 דל' ידנית (לא הייתי מתלבט אם היו מביאים)

אני רוב הזמן נוסע לבד ויום בשבוע לוקח איתי אנשים מאחור, אבל הפרקטיות של ה-5 דל' קוסמת לי

לצערי ה-5 דל' משודכת ל-DSG בלבד וזה מקפיץ את המחיר ב-20,000 ש"ח, אבל אולי יותר קל גם למכור אותה

ועוד לא דיברתי על השירוקו היפהפיה/מוחצנת

המון התלבטויות :-(

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אם אתה אוהב לנהוג לך על הידנית.

חזרתי אתמול מגרמניה ויצא לי לנהוג על הגיר הידני שמשודך למנוע זה,והתפעול של הגיר פשוט מעולה.

ההילוכים משתלבים באופן חלק וקליל,מהלך הידית קצר,והקלאץ נוח ורך,פשוט תענוג.(לא תסבול בפקקים)

ממליץ בחום על ידני.

turboy

פורסם

מה לגבי מכירה?

האם יהיה הרבה יותר קל למכור 5 דל' DSG?

מה לגבי השירוקו?

לסלי

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל השירוקו 2.0 הידנית לא מיובאת, רק DSG. בכל מקרה אני מעדיף את הגולף בכל פרמטר, לדעתי היא יפה יותר, תא נוסעים עדיף וכו'. ה3 דלתות ידנית היא עסקה מדהימה, אם אין לך התנגדות עקרונית לידנית זה אחלה. מה שכן, לדעתי, הDSG עושה את האוטו הזה שלם. אתה צריך לנהוג בשביל להבין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם אתה אוהב לנהוג לך על הידנית.

חזרתי אתמול מגרמניה ויצא לי לנהוג על הגיר הידני שמשודך למנוע זה,והתפעול של הגיר פשוט מעולה.

ההילוכים משתלבים באופן חלק וקליל,מהלך הידית קצר,והקלאץ נוח ורך,פשוט תענוג.(לא תסבול בפקקים)

ממליץ בחום על ידני.

:mm_yeah:

באמת אחד הגירים הידניים המהנים לשימוש ותפעול, אתה תסבול בפקקים אבל לא כמו שהיית סובל בGTI דור 4 למשל.

לדעתי ה5 דלתות פשוט הורס את העיצוב ויותר גרוע מזה: את שדה הראיה לנהג.

ב3 דלתות הדלת הגדולה עם החלון הגדול נותנת שדה ראיה יוצא מן הכלל וזה שימושי גם בהתגרזנויות.

היה לי רק רכב אחד 5 דלתות בהסטוריה שלי (מול 3 רכבים 3 דלתות) וזו הGTI הקודמת והרגשתי נפילה משמעותית בשדה הראיה בעת מעבר ל5 דלתות שלא לדבר על היופי של הרכב שנפגע מהותית.

אני הייתי לוקח GTI עם 3 דלתות בלי התלבטות. במחיר שלה זו עסקה מצויינת.

אם השירוקו היתה מגיעה בשילוב מנוע-גיר הנכונים כלומר 2.0 וגיר ידני (ולא ה1.4 שכולם קונים) , אז היא היתה מתחרה לא רעה.

בכל מקרה לדעתי אם 5 דלתות קוסם לך , ואתה מסיע אנשים מאחור אני לא חושב שהשירוקו היא הבחירה עבורך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...