Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

לאחרונה קניתי מנעול שנראה בצורתו כמו מנעול הגה. למעשה, הוא אכן מנעול הגה, אך גם ניתן להתקינו בין ההגה לדוושת הבלם (דבר שעדיין לא הצלחתי לעשות), או בין בלם היד לידית ההילוכים.

מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. עלה לי 90 ש"ח באוטו דיפו', נראה בדיוק כך:

China_multi_function_car_steering_wheel_lock20087161040523.jpg

עכשיו, הבעיה היא כזו:

על מנת להכניס את המנעול הזה, בין בלם היד לידית ההילוכים הידנית שברכבי, אני נאלץ לשלב לראשון, ולהכניס את המנעול.

הכל טוב ויפה, אך כדי שהמנעול יתפס חזק, הוא דוחף את ידית ההילוכים קדימה ושמאלה עד הסוף.

אני חושש שהדחיפה הזו של ידית ההילוכים, תגרום לבלאי מואץ, או תפגע בגיר. יתכן?

אשמח לכל תגובה, אם יש שאלות או בקשות, אשיב.

תודה מראש למגיבים.

Honda civic EJ6

פורסם

זה מזכיר את שנות ה-80 העליזות :evil: מנעולים של רב בריח לידית ההילוכים או מנעול כמו שרכשת.

סתם מנעול מסורבל שגורם רק לצרות לכן אני מציע שתחזיר את המנעול בחזרה לאוטודיפו.

איזה כייף לי :)

פורסם

הגיר עצמו לא ייפגע לך אבל הבוקסות של השטאנגות(מוטות ההילוכים) יישחקו עם הזמן מה שייצור חופש בידית עצמה. המנעול הזה אם אני לא טועה מגביל את סיבובי ההגה גם אם הוא מולבש רק על ההגה בלי דוושות ובלי כלום. השמשה הקידמית מגבילה את התנועה של ההגה.

:)
פורסם

יש לי משהו דומה מאובטח מתחת למושב הנוסע (אם אתה מחזיק אותו ברכב אני ממליץ לך לאבטח אותו היטב. לא נעים שהוא יתחיל להתעופף בשעת תאונה חו"ח).

אצלי הוא משמש כפתרון אופציונלי לסכסוכי כביש. (יותר קל להסביר לשוטר את המצאותו ברכב ,מאשר למשל, אלת בייסבול בלי כפפה וכדור:-D )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובות.

אז אני מבין, שאם אחבר את המנעול לתיבת ההילוכים, זה לא טוב.

הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את זה בין ההגה לדוושת הברקס, ולהגה בלבד כבר יש לי מנעול...:(

מה יעשה עם זה עכשיו!?

אשמח לקבל רעיונות לאבטחה נוספת שאוכל להשיג לרכב, מלבד מנעול הגה.

ראיתי מנעול שמן כזה לתיבת ההילוכים, כמו שהגיע מובנה פעם במכוניות הישנות. היכן ניתן לרכוש?

תודה למגיבים.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...