Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קשקאי לעומת IX35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה האמת שילדי הליסינג[אין לי שום דבר נגדם] הוכיחו שמזדה3 יכול להיות אחלה קרוס אובר,הסובארו זה לא מה שאתה מחפש זה B3 שהגביהו אותה ב3-4 ס"מ והוסיפו קצת פלסטיקים לקישוט.

אני מתאר לעצמי שיש נתון של מרווח גחון ל3008,קשקאי,יונדאי,אתה יכול לבדוק,לדעתי שלכל הרכבים האלה חוץ כמובן מהסובארו ,אין שום בעיה לנסוע לשבילי עפר וכדומה.

דרך אגב יש עכשיו פורסטר חדש,אם זה בתקציב שלך,שווה בדיקה.

פורסם

אם חשוב לך שטח אז ללא ספק מיצובישי אווטלנדר.

לצורך העינין, מרווח הגחון של המיצובישי גבוה ב-4 ס"מ יותר מהקשקאי/I35.

כמו כן הוא מתוכנן יפה מאוד מבחינה מכאנית ללא חלקים בולטים בגחון.

בנהיגת שבילים אין מה להשוות אותו שאופציות האחרות שציינת.

אני נוהג עליו כבר 3 שנים ובשבילים הוא חוויה, כמו כן יש לו יכולת מעבר מכשולים בסיסית בגלל מרווח גחון סביר (21.5 ס"מ) והנעת 4X4.

יש את דגם ה-2X4 שעולה באזור 170K ש"ח.

הוא גם משמעותית יותר מרווח משתי האחרות.

למעשה הוא בליגה אחרת, לדעתי הוא בקטגוריה של סורנטו, אדג' וחבריו.

בהוצאות הדלק אני בטוח שהוא יהיה יקר יותר, אך לא באופן משמעותי.

נניח שהוא צורך 1:8 בממוצע (מניסיון) והקשקאי יעשה לך 1:10, בנסוע שנתית של 25000 ק"מ ההפרש (לפי 7 ש"ח לליטר) יהיה 4,375 ש"ח.

זהו סכום לא קטן אבסולוטית אבל קטן יחסית לעומת ירידת הערך של רכבים מסוג זה (באיזור 35000 ש"ח בשנה לרכב בעלות של 180000 ש"ח) כך שאם צריך לשלם עוד 4,500 ש"ח לשנה כדי להנות, אז פשוט משלמים, או שרוכשים אלטו!

ממליץ לך בחום ללכת ולהתרשם ממנו.

• תוכן חדש...