Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש סט חדש של כלי עבודה אבל המליצו לי על כך הרבה חברות וכל אחד אומר שחברה אחרת יותר טובה.

המוזר הוא שרובם המליצו לי על חברה שנקראת worx ואני לא מכיר אותה ולא שמעתי עליה.

מישהו יכול לומר לי אם הוא התנבה איתה בעבר?

תודה

פורסם
אני מעוניין לרכוש סט חדש של כלי עבודה אבל המליצו לי על כך הרבה חברות וכל אחד אומר שחברה אחרת יותר טובה.

המוזר הוא שרובם המליצו לי על חברה שנקראת worx ואני לא מכיר אותה ולא שמעתי עליה.

מישהו יכול לומר לי אם הוא התנבה איתה בעבר?

תודה

כמה אתה עובד וכמה התקציב ?

מוסכים שמכבדים את עצמם עובדים עם הרולס רויסים - בטא האיטלקי או סנפאון-ארה"ב,האזט ,גדורה-גרמניה.

אם אתה עובד מעט וקל ומאבד כלים מספיק סיני עם ציפוי כרום מתקלף ומחליד ומשושים שמתעגלים.

פורסם
כמה אתה עובד וכמה התקציב ?

מוסכים שמכבדים את עצמם עובדים עם הרולס רויסים - בטא האיטלקי או סנפאון-ארה"ב,האזט ,גדורה-גרמניה.

אם אתה עובד מעט וקל ומאבד כלים מספיק סיני עם ציפוי כרום מתקלף ומחליד ומשושים שמתעגלים.

סליחה שאני חולק עליך.

מנסיון מר עם כלים סיניים, אם זה לשימוש חד פעמי, בסדר. אך אם אתה רוצה להשתמש איתם כמה פעמים, אל תקנה אותם .

לא שווה להיתקע באמצע עבודה עם רצ'ר מחליק או עם בוקסה עגולה.

מצד שני אל תגזים עם הכלים הכי טובים.

קנה לך כלים מחברה שמכבדת את עצמה , ותהנה.

• תוכן חדש...