Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם בולמים קידמיים, הרכב עבר כבר 170 אלף עם בולמים מקוריים והגיע הזמן להחליפם.

דיברתי עם המוסכנית הקבוע שלי והוא הציע לי זוג בולמים של חברת "דיקסי" כולל עבודה ב700 שקל או או ב1000 שקל של KYB.

מישהו שמע על בולמי דיקסי? האם כדאי לשים אותם? יש לציין שבהתחלה בכלל רציתי למכור את הרכב אבל אחרי התייעצות בפורום הגעתי למסקנה שנסחוב עם הרכב עוד כשנה עד שיהיה יותר כסף ביד להחליך את הרכב.

מה אתם אומרים?

פורסם

בולמי KYB בהחלט טובים ומוכרים ובחלק מהרכבים (אני חושב יפנים) הבולמים הם OEM.

אחותי החליפה בולמים קידמים למאזדה 323 2001 של KYB, ולהורי יש טויוטה קורולה 98 והם החליפו את האחורים, אתה לא רוצה לדעת כמה הם שילמו.

לגבי היצרן השני לא מכיר, אני הייתי הולך על KYB ההפרש לא גדול במיוחד לדעתי.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

שלום חבר.

KYB הינו יצרן יפני איכותי שעובד עם רבים מיצרני הרכב היפניים ובכלל.לדעתי הבולמים

המקוריים של הקורולה שלך הם בעצם של KYB.

דיקסי לעומת KYB הינו יצרן סיני עלוב,עם איכות סינית מחורבנת טיפוסית.

המוצר אומנם יותר זול מה KYB אבל נחות ממנו משמעותית.

מה עוד נותר לך לשמוע?

פורסם

שלום,

סע לרחוב המסגר 8 בת"א, ובקש ממשה (המוכר) זוג KYB ותקבל במחיר שפוי מאוד - סביבות 550 ש"ח. ברר טלפונית לפני כן - 03-6874689

בהצלחה

פורסם

מה שאני רוצה לשמוע ולחדד שוב שהרכב כנרא לא יהיה איתי יותר משנה שנתיים והשאלה האם אמת שווה להשקיע את ה300 שקל האלה או להחליף לבולמים פחות מוכרים. היום אני נוסע על בולמים שעשו 170 אלף והשאלה אם הזבל הסיני ישפר את הנוחות

• תוכן חדש...