Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

החלפתי מנוע בדייהטסו שרייד 99, אוטו', 1300.

יש לציין שהמנוע הראשון שהחליפו לי לא היה תקין והחליפו לי שוב.

המנוע השני נשמע הרבה יותר טוב וחזק.

גם באיזור השמן רואים צבע צהוב ולא שחור (נראה נקי יותר).

העניין הוא שכעת יש לי רעשים בתחילת נסיעה, ואמרו לי שתושבות המנוע הלכו.

שאלותיי הן:

1. האם יש מצב שלא היו רעשים של התושבות הן במנוע הישן והן במנוע החדש הראשון שהחליפו לי.

ואילו כעת במנוע הזה יש רעשים של התושבות?

2. אלו תושבות עשויות להיפגע כתוצאה מהחלפת מנוע?

3. האם היו צריכים לראות זאת טרם החלפת המנוע?

4. מה עלות של תושבות כולל התקנה?

תודה, mekory

פורסם

עקרונית שמורידים מנוע מהרכב יש להוריד את התושבות מנוע לפני הוצאת המנוע. ישנם מקרים בהם מוסכניקים מקצרים דרכים ולא מסירים ומנסים להוציא את המנוע כאשר הם רק מנתקים את התושבות מהשילדה עצמה ולא מהמנוע ואז מה שקורה בדרך שהמנוע יוצא הגומיות של התושבות פשוט ניסדקות וניקרעות כאשר התושבות פוגעות בגוף הרכב ובחלקים למיניהם. האם קיימות רעידות חזקות שהרכב מונע בסרק?

:)
פורסם
עקרונית שמורידים מנוע מהרכב יש להוריד את התושבות מנוע לפני הוצאת המנוע. ישנם מקרים בהם מוסכניקים מקצרים דרכים ולא מסירים ומנסים להוציא את המנוע כאשר הם רק מנתקים את התושבות מהשילדה עצמה ולא מהמנוע ואז מה שקורה בדרך שהמנוע יוצא הגומיות של התושבות פשוט ניסדקות וניקרעות כאשר התושבות פוגעות בגוף הרכב ובחלקים למיניהם. האם קיימות רעידות חזקות שהרכב מונע בסרק?

הרעשים הם בעיקר בתחילת נסיעה, בהילוך ראשון.

בניוטרל או פארקינג אין רעש כלל. כך גם בעת הנסיעה.

פורסם

עשה כך: הנע את הרכב, שלב להילוך ראשון כשבלם היד מורם, ועכשיו תנסה כך להתחיל נסיעה. הרכב לא ייסע אבל המנוע יבצע תזוזות ואם התושבות גמורות אתה גם תשמע נקישות שמיתלוות לרעש המנוע.

:)
  • תוכן חדש...