Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכן אני גם מתלבט - אני גם מחפש ממשק נוח וגם לא מאלה שכל נסיעה מכוונים את הר"ד מחדש. בנוסף לכך אני לא בונה מערכת היי אנד אלא משהו יחסית בסיסי +. האם יש טעם ללכת על ה 785/6 או שCZ 209 יספיק במקרה הזה?

פורסם

חבר שלי השבית את הרכב שלו ונראה לי שהוא מוכר את המערכת יש לו אלפיין 9871 ( לא סגור על האחד בסוף אולי מספר אחר)

המכשיר חדש אם אתה מעוניין דבר איתי.

פורסם
לכן אני גם מתלבט - אני גם מחפש ממשק נוח וגם לא מאלה שכל נסיעה מכוונים את הר"ד מחדש. בנוסף לכך אני לא בונה מערכת היי אנד אלא משהו יחסית בסיסי +. האם יש טעם ללכת על ה 785/6 או שCZ 209 יספיק במקרה הזה?

אין קשר אם המערכת שאתה בונה היא בסיסית ברדיו טוב צריך להשקיע, יהיה לך גם בעתיד יכולת שידרוג.

כמובן שה-785 או 786 לא משנה יהיו התמורה הטובה ביותר בטווח המחירים שלהם.

פורסם

785 מכשיר מעולה , אפשר לבנות על בסיסו מערכת נחמדה. ובקשר לרדיו לי יש את 785 ואצלי אין בעיות עם תחנות רדיו.

פורסם
אין קשר אם המערכת שאתה בונה היא בסיסית ברדיו טוב צריך להשקיע, יהיה לך גם בעתיד יכולת שידרוג.

כמובן שה-785 או 786 לא משנה יהיו התמורה הטובה ביותר בטווח המחירים שלהם.

אז זהו, שהמחיר לא דומה: CZ200 עומד על 680 ש"ח וה-785 עומד על 1000 + (לא מצאתי אותו בחנויות), וגם הבנתי שהוא משנת 2007, וחדש לא סביר למצוא, אלא מחודש. יש אמת בדבר?

פורסם

עלה לי בראש הרעיון של CARPC - הוא אפשרי למימוש בסכום של 1500-1700 +- או שזה לא יהיה ראלי??

אם העיניין של המחשב לרכב לא יתאפשר בסכום הזה, אני לוקח את הקלריון 785 ...

אלא אם יש למישהו הצעות\רעיונות נוספים.. :)

פורסם

אני גם בשאלה על הרדיו דיסק

יש ממש הבדלים בין ה 765 לבין ה CZ200-500?

מבחינת הסאונד שמוציאים והאיכות מוצר?

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

מצאתי משהו מעניין נוסף הקלריון 948 מסך מגע - במחיר של 3 ספרות..

איך הוא לעומת ה 785? משהו יכול לתת חוות דעת עליו?

פורסם

מכשיר מהאיכותיים והטובים שיש ללא ספק הרבה יותר טוב לדעתי מ-786, מפוצץ פיצרים.

החיסרון שלו אין לו קרוס 3WAY אקטיבי (אם היה היית קונה אותו עצמי), אין לא USB.

סרטון:

• תוכן חדש...