Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני ממש מתלבט עם ללכת לקורס הנ"ל ולהגשים זוג של חלום

הבעיה המרכזית היא שהקורס הוא 10 חודשים מ8-15 ולי יש דמי אבטלה רק 4 חודשים מתוך זה

לכן התחלתי לעבוד כמנהל מכירות עם רכב צמוד והכל זאת אומרת מאוד נוח .

הבעיה בלעשות את הקורס היא להסתדר חצי שנה ללא עבודה במשרה מלאה לעבוד בערב אחרי הקורס שזה בטח קריעה.

עשיתי חשבון לפי ההוצאות החודשיות שלי שכ"ד רכב וכו' ואני צריך לשים בצד מהחסכון שלי 25000 ש"ח למחייה

המטרה שלי לפתוח מוסך שירות בתחום החשמל רכב והמולטימדיה בעתיד

רציתי לשאול אם מישהו עשה כאן את הקורס או מכיר מישהו שעשה .

האם ניתן ואםפשרי לעבודש אחרי שעות הקורס בערב ?

האם הרמה של הקורס גבוהה ויוצאים עם ידע וממש מקצוע ביד ?

בהנחה שאני הולך להיות שכיר במוסך בתחום שנתיים לפחות מה השכר אני מניח שהשכר נמוך.

בקיצור לפני שאני מקבל החלטה אמיצה רציתי לשמוע עוד דעה

תודה

רפי

פורסם

אתה רוצה בסופו של דבר לפתוח מוסך ולהיות עצמאי?

אז אני חושב שמה שאתה צריך זה ללכת להנדסאי רכב, כי זה יקצר לך את התהליך.

גם אני התלבטתי, בין אוטוטרוניקה להנדסאים, ניסיתי לעשות את שתיהם אבל משרד העבודה לא הסכים לשלוח אותי לאוטוטרוניקה כשאני לומד הנדסאים.

אתה יכול ללמוד הנדסאי בערב(מ5 עד 8וחצי) וביום לעבוד אצל חשמלאי רכב.

המשכורות לא בשמיים, אבל בפועל יתנו לך לפי כמה שאתה יודע, אם יש לך ידע אז המוסך יצטרך אותך וישלם לך יותר מלאחד שאין לו ידע(ולאו דווקא ניסיון).

קובי

פורסם

או לסירוגין ללמוד קורס אוטוטורינקה באופן פרטי במכללת עתיד שם יש לימודי ערב לקורס הזה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הקורס במכללת עתיד לא ממש מקנה מקצוע לפי מה שהבנתי כי אתה לא יוצא עם הסמכות כמו בקורס של מה"ט

בקיצור הדילמה העיקרית היא כלכלית איך להסתדר בזמן הקורס

צריך להיות עם ביצים לעשות את זה.

כי גם אחרי הקורס מרויחים 7000 ברוטו במקסימום.והיום זה פשוט לא מספיק למי ששוכר דירה ועצמאי .

פורסם

הקורס במכללת עתיד לא נותן לך שום דבר חוץ מתעודה של עתיד שסיימת קורס אוטוטרוניקה.

הקורס של משד העבודה הוא מעולה, אני ממש רוצה לצאת אליו ולצערי לא נותנים לי.

כמו שאמרתי לך- אם הכוונה שלך היא להיות עצמאי בסופו של דבר אז תלמד הנדסאי רכב זה יחסוך לך הרבה לניהול מוסך.

אתה יכול גם לנסות אולי באיגוד המוסכים, יש להם קורס דומה.

אגב- חבר אמר לי שהם אומרים זה 10 חודשים, אבל בפועל זה פחות.

קובי

פורסם

תחפש עבודה בקטנה בערב (חלוקת עיתונים לדגומא) + עבודה לסופ"ש (ברמן, אבטחה, מלצר וכו') ואתה מסודר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צר לי לאכזב אתכם אבל

התחלתי לעבוד כמנהל מכירות בחברה משרה עם רכב צמוד והכול למרות שברור שהייתי מעדיף ללמוד ולהתפתח ולא לעבוד

במכירות ולרדוף אחרי אנשים ....

מה לעשות השיקול הכלכלי הכריע.

בינתיים אני מקים עסק שיאפשר להתפרנס במהלך הקורס התכנון הוא להתחיל במחזור הבא של הקורס עוד חצי שנה לערך.

לא ויתרתי על החלום..

RAFD

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים אני מבקש פירגון ורק פירגון

לא ויתרתי לעצמי וקיבלתי החלטה אמיצה התקבלתי לקורס אוטוטרוניקה של משרד התמט

והתחלתי ללמוד !

התפטרתי ממשרת מנהל המכירות בא אני כבר עובד חודש והחזרתי להם את הרכב הצמוד והסלולר

החלטתי בניגוד למה שעשיתי כל החיים לקחת סיכון וללכת עם הלב ועם מה שאני רוצה באמת ,להיות מומחה בתחום הרכב

ולא ללכת על מה שנוח ובטוח.

אז שיהיה בהצלחה

ואני אעדכן על התפתחויות .

רפי

פורסם

החלטי אתה לא,

אבל שיהיה המון בהצלחה, והשיקול הכלכלי שהזכרת ישחק לטובתך בעתיד, אפשרויות הקידום שלך מאיש מכירות לא ממש מזהירות, לעומת בעל עסק שטוב בתחומו והשמיים יהיו הגבול.

• תוכן חדש...