Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרטים הבסיסיים הם:

תקציב לרכישה - 45K

ידני/אוטומט - ידני (גם אוטומט אבל עדיף ידני)

נפח מנוע - 1200 ומעלה

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - אצב'ק 5 דלתות בלבד...

תת דגם.(מומלץ, לא חובה) - ---

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) - לא משנה

שנתון(מאיזה שנה הכלי) - 2005 ומעלה

חדש/משומש - משומש

מספר מקומות ישיבה - 5

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) - לא יותר מ 80 אלף

דרישות של צריכת דלק - 1/14 לפחות שתהיה צריכה טובה.

מה הצרכים מהרכב - חשוב שיהיה אמין וחסכוני בדלק, שהיה אפשר לנסוע בכבוד ובנוחות מינימלית.

טוב זה הכל לדעתי

המכונית שהכי קורצת לי היא הפיאט גרנדה כמובן שידנית אחרי ששמעתי שהרובוטי מזעזע

יש גם את הפונטו ספייס שגם יכול לבוא בחשבון

מה את מציעים?

פורסם

שלום אריאל,

קודם כל, הצבת לעצמך דרישות גבוהות יחסית וזה יפה. אבל קח בחשבון שלא יהיה קל למצוא רכב שקולע לכל הדרישות שלך וכנראה שתצטרך קצת להתפשר.

למשל צריכת דלק. זה נכון שהפיאט פונטו נחשבת חסכונית יחסית אבל 1:14 בדלק אתה תקבל רק אם תיסע הרבה מחוץ לעיר. באופן כללי מי שנוסע גם בפקקים ובתוך העיר יקבל פחות מזה.

יש הרבה שאומרים שהגיר הרובוטי של הגרנדה מזעזע ויש כאלו שאומרים שהוא דווקא בסדר. אני ממליצה לך לעשות סיבוב על גרנדה רובוטית ולראות בעצמך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

סקודה פאביה TDI 1.4 70HP או SDI 1.9 64HP. בהצלחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכם,

בכללי אני לא מצפה לצריכת דלק של 1/14 ברור שזה משתנה ואיך שאתה נוסע

אבל המטרה שלי היא למצוא מכונית שלא אוכלת דלק מה שנקרא.

וכן זה גם אפשרות ללכת לראות את הגיר הרובוטי למרות שהוא יותר יקר מהרגיל וחורג מהתקציב...

ובחיפוש נרחב אפשר למצוא פונטו גרנדה 50 ק"מ ב 45 אלף (ראיתי אחת)

ובקשר לסקודה אני נסעתי בשיעורי נהיגה שלי באוקטביה 2008 ובאמת אותו טוב אבל זקן כזה.

אני מעדיף אצב'ק

עוד תגובות..

• תוכן חדש...